Άγνωστος άνδρας κινήθηκε εναντίον του Κάμερον(Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον εμπόδισαν οι σωματοφύλακες του Άγγλου πρωθυπουργού

Σοβαρή παραβίαση των μέτρων ασφαλείας αποτελεί για τους Βρετανούς το περιστατικό στη διάρκεια του οποίου ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον οδηγήθηκε εσπευσμένα στο πρωθυπουργικό όχημα από τους σωματοφύλακές του όταν ένας άνδρας έτρεξε προς το μέρος του. 

Στις εικόνες που καταγράφηκαν απεικονίζεται ένας άνδρας να τρέχει προς το μέρος του Κάμερον, ενώ εκείνος αποχωρεί από μία εκδήλωση στην πόλη Λιντς, στη βόρεια Αγγλία, και να έρχεται σε επαφή μαζί του προτού τον συλλάβουν. Οι σωματοφύλακες στη συνέχεια οδηγούν εσπευσμένα το Βρετανό πρωθυπουργό προς ένα σταθμευμένο όχημα που τον περιμένει.

«Ένας 28χρονος Βρετανός συνελήφθη και κρατήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα αφότου προσέγγισε την ομάδα του πρωθυπουργού» ανακοίνωσε η αστυνομία του δυτικού Γιόρκσιρ σε ένα δελτίο τύπου που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

«Δεν υπήρξαν απειλές και αφού ελέγχθηκαν τα προσωπικά στοιχεία του άνδρα, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος και του επετράπη να φύγει».

Τον Αύγουστο η Βρετανία αύξησε το επίπεδο συναγερμού ασφαλείας στο δεύτερη υψηλότερη βαθμίδα στην πεντάβαθμη κλίμακα συναγερμού και ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε δηλώσει ότι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που δρουν στη Συρία και το Ιράκ αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας στην ιστορία της.

 
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
[iframe class="vine-embed" src="https://vine.co/v/OMmHqp07rxa/embed/simple" width="600" height="600" frameborder="0" ]