Ινδία: Άγνωστος πυρπόλησε γυναίκα μέσα σε τρένο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγικό θάνατο, υποκύπτοντας στα σοβαρά εγκαύματά της, βρήκε μια γυναίκα, την οποία φέρεται να πυρπόλησε άνδρας μέσα σε τρένο στη νότια Ινδία!

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν πάντως την 45χρονη γυναίκα να διαπληκτίζεται χθες Δευτέρα (20/10) με έναν άνδρα στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού στο Κανούρ, στην πολιτεία Κεράλα.

«Εκείνη επιβιβάστηκε στο τρένο και λίγα λεπτά αργότερα την είδαν να τρέχει τυλιγμένη στις φλόγες, να ουρλιάζει για βοήθεια», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας των σιδηροδρόμων, Β.Σ. Μοχάν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών περιέλουσε την άτυχη γυναίκα με αλκοόλ, βάζοντάς της ακολούθως φωτιά. Δεν έχει πάντως ξεκαθαρίσει εάν οι δυο τους γνωρίζονταν.

«Η γυναίκα υπέκυψε στα εγκαύματα που υπέστη τη νύχτα της Δευτέρας. Δώσαμε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του υπόπτου και ελπίζουμε να τον συλλάβουμε σύντομα», συμπλήρωσε ο Μοχάν.

Στις εικόνες που μετέδωσε μάλιστα η τηλεόραση, φαίνονται δύο θέσεις που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά μέσα στο βαγόνι.

Την ίδια ώρα, οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης, μετά τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία μιας φοιτήτριας από συμμορία μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, το 2012, η οποία προκάλεσε μαζικές διαμαρτυρίες.

Ακτιβιστές ωστόσο καταγγέλλουν ότι ελάχιστα άλλαξαν στη συμπεριφορά των Αρχών έναντι των σεξουαλικών εγκλημάτων, ενώ οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και κοριτσιών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Πηγή: newsbomb.gr