Αγνοείται 32χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ηθοποιός Μίστι Άπαμ, η οποία υποδυόταν μία οικονόμο στην ταινία όπου πρωταγωνιστούσε η Μέριλ Στριπ, «Αύγουστος» αγνοείται εδώ και έξι ημέρες.

Η ηθοποιός εθεάθη για τελευταία φορά όταν έφευγε την Κυριακή από ένα διαμέρισμα στην περιοχή Όμπερν, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Σιάτλ. Την εξαφάνιση της 32χρονης ανέφερε στην αστυνομία ο πατέρας της, δήλωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Όμπερν, Στιβ Στόκερ.

Το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έλαβε μία κλήση για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο διαμέρισμα η Άπαμ είχε ήδη φύγει.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι ή στοιχεία για την εξαφάνισή της και οι αρχές εικάζουν ότι η γυναίκα έφυγε με τη δική της ελεύθερη βούληση, δήλωσε ο Στόκερ.

Η αστυνομία κατά το παρελθόν είχε ανταποκριθεί σε 4 κλήσεις για απόπειρα αυτοκτονίας από το ίδιο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς της 32χρονης ηθοποιού είπαν στις αρχές ότι η κόρη τους έπαιρνε φάρμακα για θέματα ψυχικής υγείας.

Από την ημέρα της εξαφάνισής της η Άπαμ δεν έχει έρθει σε επαφή με φίλους ή την οικογένειά της.