25 ετών παλικάρι: Νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι και δευτερόλεπτα μετά έπεσε νεκρός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Σε βαριά θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρο το βελγικό ποδόσφαιρο και η Βίνκελ Σπορτς, ομάδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών της χώρας εξαιτίας του θανάτου ποδοσφαιριστή της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο 25χρονος κίπερ Άρνε Εσπέλ άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο αφότου απέκρουσε πέναλτικαταρρέοντας λίγα δευτερόλεπτα μετά από την επέμβαση αυτή.

Πώς πέθανε ο ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο

Σε παιχνίδι της το Σάββατο (11/2), ο 25χρονος Άρνε Εσπέλ κλήθηκε να αποκρούσει ένα πέναλτι στο 60ο λεπτό, πράγμα που κατάφερε με μεγάλη επιτυχία, δευτερόλεπτα όμως αφότου σηκώθηκε από την επέμβασή του αυτή και μόλις κόπαζαν οι πανηγυρισμοί του, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων συμπαικτών του.

Πέθανε παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών ο ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο

Αμέσως ο γιατρός του αγώνα έσπευσε να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντας και χρήση απινιδωτή και καταβάλλοντας τιτάνιες προσπάθειες για περίπου μισή ώρα, όμως δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, με αποτέλεσμα να αφήσει στο γήπεδο την τελευταία του πνοή.

«Η Βίνκελ Σπορτ θρηνεί για τον ξαφνικό θάνατο του τερματοφύλακά της, Αρνέ Εσπέλ. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του γι’ αυτή την τεράστια απώλεια. Το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον».