Πελέ: Το τελευταίο μήνυμα του «βασιλιά» και η «κληρονομιά» του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγη ώρα μετά τον θάνατο του Πελέ, στον λογαριασμό του στο Instagram αναρτήθηκε ένα τελευταίο μήνυμα από τον 82χρονο βασιλιά του ποδοσφαίρου.

Ο σπουδαίος Πελέ πέθανε την Πέμπτη (29/12), αφήνοντας, ωστόσο, πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο 82χρονος Βραζιλιάνος μύθος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν και «έσβησε» στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Λίγη ώρα μετά τον θάνατό του, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία του, με τον ίδιο να χαμογελά. Το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία, ήταν η κληρονομιά του Πελέ για τις επόμενες γενιές όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά.

«Έμπνευση και αγάπη σημάδεψαν το ταξίδι του βασιλιά Πελέ, ο οποίος έφυγε ειρηνικά από τη ζωή σήμερα. Στο ταξίδι του, ο Έντσον μάγεψε τους πάντες με την ιδιοφυΐα του στον αθλητισμό, σταμάτησε έναν πόλεμο, έκανε κοινωνικό έργο σε όλο τον κόσμο και διέδωσε αυτό που πίστευε περισσότερο ότι ήταν η θεραπεία για όλα μας τα προβλήματα: την αγάπη. Το ζωντανό μήνυμά του γίνεται κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Αγάπη, αγάπη και αγάπη, για πάντα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το τελευταίο μήνυμα του Πελέ

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε ο «βασιλιάς» του ποδοσφαίρου Πελέ