Ρομάν Αμπράμοβιτς: Ποια ομάδα θα αγοράσει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν θα μείνει για καιρό χωρίς ποδοσφαιρική ομάδα στην κατοχή του ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, καθώς την ώρα που έχουν μπει στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την πώληση της Τσέλσι -έπειτα απ’ τις πιέσεις και τις κυρώσεις που δέχθηκε και απ’ την κυβέρνηση της Βρετανίας, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία- ο Ρώσος είναι ένα βήμα απ’ την εξαγορά της τουρκικής Γκεζτεπέ.

Την είδηση επιβεβαιώνουν και τα τουρκικά ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας πως ο Αμπράμοβιτς έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Μεχμέτ Σεπίλ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της τουρκικής ομάδας.

Τα ίδια δημοσιεύματα επιμένουν πως η πώληση θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο (9-10/4), με τους Τούρκους να αναφέρουν πως ο Σεπίλ ανέφερε πως «...μετά από οκτώ χρόνια, έπρεπε να εγκαταλείψω το κλαμπ που αγαπώ τόσο πολύ. Αλλά νιώθω άνετα γιατί το έδωσα σε ασφαλή χέρια».

Η Γκετζεπέ βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα της τουρκικής Superlig και κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό, έχοντας 27 βαθμούς σε 31 αγώνες και βρίσκεται στο -9 από την 16η Γκερεσούνσπορ, η οποία είναι οριακά πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη.