Ο πρωταθλητής με πτυχίο εγκληματολογίας: Η εμμονή με θεωρίες συνωμοσίας και η επικοινωνία με το FBI

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Andrew McLean Galloway IV είναι ένας Σκωτσέζος επαγγελματίας παλαιστής που είναι δύο φορές πρωταθλητής WWE και κατέχει πτυχίο εγκληματολογίας.
Ο Άντριου ΜακΛιν Γκάλογουεϊ γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 1985 στο Έιρ της Σκωτίας και από μικρός είχε μια τάση προς τον αθλητισμό, αφού ήταν ποδοσφαιριστής παίζοντας για τους Prestwick Boys, ως αμυντικός. Είναι υποστηρικτής της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρέιντζερς και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.
Ο Άντριου έγινε Ντρου Μάκινταϊρ στο ρινγκ του WWE. O "Σκωτσέζος ψυχοπαθής" έγινε τελικά μεγάλο αστέρι της επαγγελματικής πάλης και υπέγραψε για πρώτη φορά στην εταιρία το 2007, όταν ήταν μόλις 22 ετών.

o Mr T - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.04.2021

Ο Drew McIntyre πριν μπει μέσα στο ρινγκ είχε μια εμμονή με θεωρίες συνωμοσίας και τέτοια και αυτή η εμμονή τον ώθησε να επικοινωνήσει με το FBI όταν ήταν 10 ετών. Τότε, διάβασε ένα περιοδικό με το όνομα X Factor, το οποίο επικεντρώθηκε σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και τις ιστορίες φαντασμάτων.

O Μπόμπι Λάσλεϊ και ο Ντόναλντ Τραμπ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.04.2021

Η πάλη και η εγκληματολογία
Από τα 15 άρχισε να παλεύει, αφού ήταν η συμφωνία που είχε κάνει με τους γονείς του, οι οποίοι του είπαν ότι θα υποστήριζαν το όνειρό του αρκεί να έδινε την ίδια εστίαση στην εκπαίδευσή του. Ήταν φοιτητής πλήρους φοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, όπου πήρε πτυχίο στην εγκληματολογία.

Το τυχαίο άρθρο και το FBI

Ο ΜάκΙνταϊρ από καιρό είχε γοητευτεί από τη μελέτη του εγκλήματος και βρήκε τυχαία ένα άρθρο σχετικά με τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης στις ΗΠΑ, το οποίο εξήγησε ότι το μόνο που έπρεπε να κάνει για να αποκτήσει έγγραφα σχετικά με ορισμένα από τα θέματα στα οποία ασχολήθηκε ήταν να γράψει μια επιστολή στο FBI ζητώντας τα.

Ο Χαλκ Χόγκαν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.04.2021

Αυτό και έκανε στην ηλικία των 11 ετών. Και το FBI του έστειλε πραγματικά έγγραφα στη Σκωτία.
«Φτάνω σπίτι από το σχολείο μια μέρα και ο μπαμπάς μου με περίμενε. Κάτι που είναι ασυνήθιστο γι' αυτόν, επειδή είναι πάντα στη δουλειά. Είχε μια γιγαντιαία στοίβα χαρτιών στην αγκαλιά του και είπε: "Γιε, πρέπει να σου μιλήσω." Και λέω: "Ω Θεέ μου, τι έχει ανακαλύψει; Τι έχω κάνει;". Και με ρώτησε: "Γιατί το FBI στην Αμερική σου στέλνει αυτά τα έγγραφα;". Τους το ζήτησα, του απάντησα. Με ξαναρωτάει: ""Γιατί, και πάλι, το FBI, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών στην Αμερική, σου στέλνει αυτά;". Του απάντησα το ίδιο: "Μπαμπά, επειδή τους τα ζήτησα" και μου είπε πως είμαι μόνο 11 ετών» είπε σε μια συνέντευξή του.

Πρωταθλητής του WWE

Ο Ντρου ΜάκΙνταϊρ ως παλαιστής κέρδισε το 2020 το Royal Rumble και στη συνέχεια κέρδισε τον Μπροκ Λέσναρ για το WWE Championship στο WrestleMania 36. Έπειτα από μια βασιλεία 202 ημερών, έχασε τον τίτλο από τον Ράντι Όρτον.
Η ουσία είναι πως ένας πρωταθλητής του WWE έχει πτυχίο εγκληματολογίας...
Πηγή: sputniknews