

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 41 ετών άφησε ο John Thomas “JT” McNamara, βυθίζοντας στο πένθος τον παγκόσμιο αθλητισμό.
Ο κορυφαίος πρώην αναβάτης το 2013 είχε μείνει παράλυτος, καθώς έπεσε από το άλογο κατά τη διάρκεια του Cheltenham Festival.
Ο McNamara ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος αναβάτης, καθώς είχε περισσότερες από 600 νίκες κατά τη διάρκεια της καριέρας του.
«Είναι τόσο λυπηρή αυτή η είδηση. Οι σκέψεις όλων μας αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι κοντά στην σύζυγο και την υπόλοιπη οικογένειά του», είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής αγώνων της McManus, Frank Berry.
Από την πλευρά του, ο γραμματέας του Συλλόγου αναβατών της Ιρλανδίας, Andrew Coonan δήλωσε: «Ο JT τα τελευταία χρόνια της ζωής του έδινε μια πολύ θαρραλέα μάχη. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και την οικογένειά του».
star
