Γαλλικό trixie και μια δυάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Mπαμ! Μπαμ! Εσκασαν και τα δύο μπαμ που περίμενα χθες, γέμισε και η κάβα με κέρδη. Η Σπαλ έφυγε με την πρόκριση από το Σασουόλο και η Μπιλμπάο κέρδισε με 2-1 τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ.

 

Αφού πρώτα πήγε να μας κάνει καρδιακούς το VAR, εξετάζοντας για 1,5 λεπτό τη βουτιά του Σέρχιο Ράμος στο 96’!

 

Βλέποντας τη συνολική εικόνα, ισχύει αυτό που έγραφα και στα τέλη Δεκεμβρίου. Η στηλη φέτος κάνει μεγάλα σερί. Τόσο με ήττες, όπως τότε, όσο και με νίκες, που γίνονται συνεχώς από την περασμένη Παρασκευή.  Καλό είναι αυτό για όσους διαβάζουν. Είναι σαν μια ομάδα που ξέρεις πως στην καλή της περίοδο θα σε πληρώσει και στην κακή οφείλεις να την αφήσεις στην ησυχία της.

 

Πάμε και στο σημερινά.

 

Στη μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας μου κάνει εντύπωση το σετ στο Μονπελιέ-Μονακό. Είναι ο υψηλότερος άσος που έχει δωθεί στο αντίστοιχο ζευγάρι την τελευταία τριετία. Ένα διάστημα που η Μονακό δεν έχει κάνει διπλό. Πέρσι τον Οκτώβριο ο άσος πλήρωνε 3,10 και το ματς έληξε με 3-1 για τη Μονπελιέ.

 

Προσωπικά θεωρώ τη Μονπελιέ καλή ομάδα και τη στήριξα και στο προηγούμενο εντός με τη Ναντ. Οπου, για να είμαστε σωστοί, δεν άξιζε να κερδίσει και η εμφάνιση ήταν μετριότατη. Δεν είναι δηλαδή σε φόρμα η ομάδα και φαίνεται και από το πρόσφατο σερί αποτελεσμάτων. Η κουβέντα γίνεται καθαρά πάνω στο σετ, που τη θέλει τόσο αουτσάιντερ απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι και τόσο σταθερός για να παίρνει ρόλο τόσο φαβορί στα εκτός έδρας του.

Προγνωστικά Γ’ Γαλλίας

Στη Γ’ Γαλλίας ο Αστέρας έχει διαφορά 12 πόντων από τη Μπουλόν, μετά από ένα επαρκέστατο δείγμα 17 αγωνιστικών. Εχει σαφώς και καλύτερο ρόστερ, συνεπώς δεν βρίσκω εξήγηση στο γεγονός πως ο άσος έχει ανέβει στα επίπεδα του 2.50. Η αξία είναι ξεκάθαρα στην πλευρά της γηπεδούχου ομάδας, που μετρά πέντε σερί εντός έδρας νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό. Ανεβάζοντας λιγάκι το ρίσκο, το να βρει τουλάχιστον δύο γκολ απόψε σε τιμές πάνω από τον τριπλασιασμό.

 

Σε παρόμοιες τιμές, κοντά στο 3.00 δηλαδή, το over στο Μπριοσέν-Κονκαρνό. Η φιλοξενούμενη έχει αποτελέσει επιλογή της στήλης αρκετές φορές φέτος. Επιθετικογενής, με ωραίο ποδόσφαιρο και εύκολο γκολ. Είναι η ιδανική αντίπαλος για να σπάσει αυτό το σερί των under που έχει εντός έδρας η Μπριοσέν. Μια ομάδα που στην έδρα της καταφέρνει να σκοράρει σχεδόν πάντα.

 

Προς το Over του 2.65 στο Σολέ-Βιλφράνς. Η γηπεδούχος σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από δύο τέρματα στα εντός έδρας. Η Βιλφράνς άργησε να πάρει μπρος μετά τις πολλές καλοκαιρινές μεταγραφές, αλλά τώρα είναι καλά. Και κυρίως βρήκε επιθετικές λύσεις, μετά τις μεταγραφές του Οκτωβρίου και τις επιστροφές βασικών από τραυματισμούς.

 

Από πλευράς αουτσάιντερ, κοιτάζω μόνο στο τριάρι της Λε Μαν. Εγραψα και μια εβδομάδα πριν πως περιμένω να κάνει καλό σερί. Ο Νικόλ είναι έμπειρος προπονητής και το ρόστερ καλό. Μας πλήρωσε στο πρώτο ματς του 2021, έχει δύσκολη έξοδο στην Κεβιγί σήμερα, αλλά καλές πιθανότητες να φύγει με αποτέλεσμα.

Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας

Στη Β’ Ολλανδίας, η φόρμα στο Χέλμοντ-Ντεν Μπος δείχνει προς τον άσο και αυτός παίζει σε τιμές διπλασιασμό. Μια Χέλμοντ με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας, ανεβασμένη επιθετικά και με πολύ εύκολο γκολ. Η Ντεν Μπος είναι η πλέον ντεφορμέ ομάδα στην κατηγορία, μετρώντας 16 παιχνίδια χωρίς νίκη. Ακόμη χειρότερη η εκτός έδρας παρουσία της, με μόλις έναν βαθμό σε εννέα ματς και 6-29 ρεκόρ γκολ!

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας

Kλείνω, κλασσικά, με Λάτιν. Στη Β’ Βραζιλίας η Σαμπάιο από εκεί που έπαιζε για άνοδο, κοντεύει να φτάσει στις θέσεις παραμονής με το αρνητικό σερί που τρέχει. Μεσοβδόμαδα την πόνταρα στο over, στην ήττα με 2-1 στο εκτός με τη Μποταφόγκο SP. Νομίζω σήμερα θα σκοράρει και εντός. Τρία ματς χωρίς γκολ στην έδρα της είναι πολλά για τη δική της επιθετική ποιότητα. Αν το κάνει νωρίς (που αυτό πιστεύω), θα παρασύρει και την Παρανά σε ανοιχτό ματς.

To Παιχνίδι μου

 

Σύστημα 2-3

 

15/1 – 19:00 Red Star-Μπουλόν Over 1,5 Red Star (3.10)

 

15/1 – 19:00 Μπριοσέν-Κονκαρνό Οver 2,5  (3.01)

 

15/1 – 21:00 Σολέ-Βιλφράνς Οver 2,5 (2.65)

 

Στη δυάδα Red Star- Μπριοσέν 5,4 μονάδες.

 

Στη δυάδα Red Star -Σολέ 6,1  μονάδες.

 

Στη δυάδα Μπριοσέν-Σολέ 6,3 μονάδες.

 

Στην τριάδα 1 μονάδα

 

Δυάδα

 

16/1 – 00:15 Σαμπάιο-Παρανά Over 2,5 (2.39)

 

15/1 – 22:00 Χέλμοντ-Ντεν Μπος  1 (1.90)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4,54 ποντάρισμα 11.07 μονάδες.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.