Θα το τολμούσατε; Δείτε τι έκαναν οι παίκτες της Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτό που πέρασαν ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι παίκτες του δεν έχει ξαναγίνει ως δοκιμασία που έχει επιβάλλει κάποιος σύλλογος στους αθλητές του

Κι όταν ολοκληρωθεί το βίντεο είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Προπονητικό τιμ και παίκτες της Τότεταμ βρέθηκαν στον υπερσύγχρονο στάδιο της ομάδας, όχι για προπόνηση, ούτε για αγώνa, αλλά για μια ξενάγηση... υψηλού επιπέδου. Πολύ υψηλού για την ακρίβεια..

Το μότο του λονδρέζικου συλλόγου είναι «To dare is to do» (το να τολμάς σημαίνει να πράττεις) κι έτσι οι υπεύθυνοι του συλλόγου αποφάσισαν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να κάνει τον κύκλο στο Dare Skywalk, τη νέα ατραξιόν του γηπεδου που άνοιξε για το κοινό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τι είναι το Dare Skywalk; Ένας γυάλινος κυκλικός διάδρομος 50 μέτρα πάνω από το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου, όπου υπάρχει το χρυσό κοκοράκι (το έμβλημα της ομάδας). Η θέα όλου του Λονδίνου είναι εντυπωσιακή, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεθείς σε τόσο μεγάλο ύψος.

Κι αυτό φάνηκε από την αρχή, μόλις βγήκαν στον εξωτερικό χώρο του τελευταίου ορόφου.

Ο Ολλανδός Στίβεν Μπέργκβαϊν δεν μπορούσε να ακούσει από τα ακουστικά το τι έλεγε ο οδηγός τους με τον Μουρίνιο να βρίσκει την ευκαιρία...

«Στίβι αυτό είναι σημάδι από το Θέο...», είπε ο Πορτογάλος κι ο Ολλανδός επιθετικός χλώμιασε με τον Σον, στο μοναδικό σημείο που ήταν σοβαρός να αντιδρά λέγοντας: «Ψέμματα λέει, απλά φοβάται τα ύψη και προσπαθεί να το αποφύγει».

Ο Μπέργκβαϊν δεν το απέφυγε, αλλά έτρεμε αν και στη χειρότερη κατάσταση ήταν ο Τζάφετ Τανγκάνγκα. Ο νεαρός αμυντικός πραγματικά δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, ενώ οι Σον και Λούκας απολάμβαναν κάθε στιγμή αν και η δική τους περιήγηση διεκόπη πρόωρα λόγω... βροχής.

πηγή:protothema.gr