ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ατύχημα στη Φόρμουλα 1 για τον οδηγό της Ferrari (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκάρει το ατύχημα που είχε ο Σαρλ Λεκλέρ στο GP της Ιταλίας, με τον νεαρό οδηγό να χάνει το έλεγχο του μονοθεσίου της Ferrari και να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα επάνω στο προστατευτικό τείχος των ελαστικών.

Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο νεαρός Μονεγάσκος βγαίνοντας από τη διάσημη στροφή "Parabolica" της ιστορικής πίστας στη Monza, δεν ελέγχει το μονοθέσιό του με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στην ντάνα των ελαστικών.

Ευτυχώς ο Λεκλέρ δεν χτύπησε και έφυγε τρέχοντας από το σημείο του ατυχήματος χωρίς τη βοήθεια των ανθρώπων του βοηθητικού προσωπικού της πίστας που θεωρείται η έδρα της Scuderia Ferrari.

Νωρίτερα, η Ιταλική ομάδα είδε και τον δεύτερο πιλότο της να εγκαταλείπει τον αγώνα με πρόβλημα στο μονοθέσιο. Τα φρένα του μονοθεσίου του Σεμπάστιαν Φέτελ δεν λειτουργούσαν, κάτι που αντιλήφθηκε νωρίς ο ίδιος αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Έτσι και οι δύο πιλότοι της Ferrari εγκατέλειψαν στη Monza προς απογοήτευση των "Τιφόζι" που αυτή τη φορά να μην είχαν κατακλύσει την πίστα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε το σοκαριστικό ατύχημα του Σαρλ Λεκλέρ στο GP Ιταλίας: