Ισπανοί και Ιταλοί με trixie και δυάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σιγά σιγά αρχίζει να ολοκληρώνεται το παζλ αυτής της τόσο περίεργης σεζόν. Χθες είχαμε άλλη μια απονομή τίτλου σε μεγάλο πρωτάθλημα, για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχει νόημα να επεκταθώ περισσότερο σε όσα έγιναν χθες στην Ισπανία. Τα είδατε, ενώ στοιχηματικά τα σχολιάσαμε στο σημείο της ημέρας.

Σήμερα είναι Παρασκευή με Β’ κατηγορίες. Ο Germanos από νωρίς έχει πάρει θέση για την αγωνιστική στην Αυστρία, από εδώ θα δούμε τις πιο Μεσογειακές, δηλαδή Ισπανούς και Ιταλούς.

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας

Οι πέντε αδιάφορες

Ξεκινάω από την Ισπανία, που απαιτεί πιο προσεκτική ματιά στη βαθμολογία, γιατί έχουν απομείνει μόλις δύο ματς. Από τις 22 ομάδες του πίνακα, αδιάφορες και μαθηματικά είναι μόνοι οι τρεις! Η Κάντιθ που έχει κερδίσει την άνοδο (αλλά θέλει ακόμη έναν πόντο για να είναι και πρωταθλήτρια) και οι Σανταντέρ, Εξτρεμαδούρα που έχουν υποβιβαστεί.

Με προσεκτικότερη ματιά στον πίνακα, στο γκρουπ των αδιάφορων μπαίνουν επίσης Λας Πάλμας, Μιραντές. Ναι μεν θεωρητικά μπορούν να πιάσουν τους 59 βαθμούς (58 έχει σήμερα η 6η θέση), αλλά επειδή οι από πάνω τους παίζουν και μεταξύ τους, σίγουρα θα υπάρξει μία που θα πάει στους 60. Πολύ πιθανό να γίνει και από σήμερα αυτό, με το ματς Φουελαμπράδα-Ελτσε.

Για όλες τις υπόλοιπες υπάρχουν ελπίδες. Μικρές ή μεγάλες, για άνοδο, play off ή αποφυγή υποβιβασμού. Πάμε όμως πρώτα να δούμε τις πέντε αδιάφορες.

Η Κάντιθ πάει με αλλαγές και… μεθυσμένη στο εκτός με τη Χιρόνα, αλλά η κόντρα της πληρώνει 1.60! Ισως κρύβεται λάθος στο πολύ υψηλό over, αφού η φιλοξενούμενη θα πάει με χαλαρή διάθεση αλλά ταυτόχρονα καλή ψυχολογία. Σημειώνω πως σε ένα αντίστοιχο ματς στη Β’ Ιταλίας, μετά τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου από τη Μπενεβέντο, είδαμε την επόμενη αγωνιστική το Κροτόνε-Μπενεβέντο 3-0.

Στις υποβιβασμένες, η κόντρα της Σανταντέρ (με την Οβιέδο) μόλις στο 1.45 αλλά εκείνη της Εξτρεμαδούρα κάτι λέει. Εχει προαναγγείλει και αλλαγές ο τεχνικός της, υποδέχεται την ούτως ή άλλως ποιοτικότερη Χιχόν και το διπλό έχει τσιμπήσει στο 1.95. Κατά 99% δεν θα προλάβει τα play off η Χιχόν, αλλά τι κλίμα που αφουγκράζομαι είναι πως θα κυνηγήσουμε ακόμη και αυτό το 1%. Δεν είμαι καθόλου αρνητικός για τη νίκη της Χιχόν.

Οσο για τις Λας Πάλμας και Μιραντές, μπαίνουν ως αουτσάιντερ στα σημερινά με Βαγιεκάνο και Λα Κορούνια, αλλά δεν προκύπτει από τα ρεπορτάζ τους κάποια τάση να τα παρατήσουν. Ισως στο Βαγιεκάνο-Λας Πάλμας να έχει κάποιο νόημα να δει κάποιος τα γκολ, αφού η γηπεδούχος έρχεται από τέσσερα over 4,5 στα πέντε τελευταία!

Τρεις για μια θέση ανόδου

Στη μάχη για την απευθείας άνοδο η Ουέσκα έχει προβάδισμα και σαφέστατα ματς στα μέτρα της με τη Νουμάνθια εντός. Η Σαραγόσα πηγαίνει στην Αλμπαθέτε, αλλά με πολλές αμφιβολίες για βασικές μονάδες. Ετσι κουβέντα σηκώνει μόνο η Αλμερία.

Θα θυμάστε πως με την Αλμερία είχα ασχοληθεί αρκετά και στην αρχή της σεζόν. Εριξε χρήμα και θέλει σαν τρελή την άνοδο. Διοικητικά το πάει κάπως περίεργα, με άμεσες απολύσεις προπονητών μόλις κάτι στραβώνει. Ετσι και τώρα ο «πολύς» Γκούτι έφυγε και συνεχίζουν δύο Πορτογάλοι. Στο 3-2 με τη Βαγιεκάνο το πλάνο δούλεψε για πρώτη φορά ολόσωστα και απέναντι σε αυτή την Πονφεραντίνα το διπλό θαρρώ πως είναι μεγαλούτσικο στο 2.60+. Μια Πονφεραντίνα που κατέρρευσε, έχει πέντε σερί ήττες και τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς να βάλει γκολ!

Play off και μάχες ουράς

Στο Φουελαμπράδα-Ελτσε παίζονται πάρα πολλά. Δύσκολο ματς από όπου και να το πιάσεις, λογικά και με μπόλικη ένταση. Δεν αποκλείω να δούμε πολλά φάουλ και κάρτες.

Κλείνω με την ουρά, αν και τις περισσότερες εμπλεκόμενες ήδη τις έχουμε συζητήσει αφού παίζουν με αντιπάλους τους οποίους ήδη βάλαμε στην κουβέντα.

Αυτά που απέμειναν είναι το Τενερίφη-Λούγκο και Μάλαγα-Αλκορκόρν. Το πρώτο θα μπορούσε να μπει και στην παραπάνω παράγραφο, αφού η Τενερίφη έχει ακόμη ελπίδες για play off. Αυτό θα είναι και το κλειδί, αν δηλαδή θέλει ακόμη να κυνηγήσει την εξάδα. Αν θεωρήσει πως δεν προλαβαίνει, αυτόματα αποκτά αξία το διπλό.

Μάλαγα θα έπαιζα αν είχε έναν βαθμό λιγότερο! Με τους 49 μπορεί, ανάλογα πως εξελίσσονται και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, να συμβιβαστεί και με την ισοπαλία απόψε. Αλλωστε αν Λούγκο και Αλμπαθέτε χάσουν, το Χ την εξασφαλίζει και μαθηματικά από σήμερα.

Προγνωστικά Serie B

Εφαγα πάρα πολύ χώρο με την ανάλυση στην Ισπανία, έτσι για τους Ιταλούς θα μιλήσω πιο συνοπτικά. Αλλωστε εκεί έχουμε ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Στο Τσιταντέλα-Aσκολι η φόρμα δείχνει το αουτσάιντερ. Τρεις σερί ήττες η μία, τρεις σερί νίκες η άλλη. Επειδή όμως η serie b δεν είναι για τόσο μεγάλα σερί, κάτι με πάει και προς το Χ. Το g/g στο 1.80 για πιο επιφυλακτικούς.

Παιχνίδι με γκολ μπορεί να γίνει και στο Πίζα-Τραπάνι. Κάπως πλασματικά τα τρία σερί under της γηπεδούχου. Βγάζει περισσότερες φάσεις από όσες δείχνουν τα σκορ της. Η Τραπάνι με άριστη ψυχολογία και τρομερό αήττητο σερί που πάει να σώσει μια χρονιά που έδειχνε χαμένη.

Σε άμεση ανάγκη βαθμών και η Κοζέντσα, που μετά την αλλαγή προπονητή έχει ένα ιδιαίτερα επιθετικό στυλ. Αν ήταν λίγο πιο ζεστή επιθετικά η Πορντενόνε, θα πήγαινα σε ρίσκο με μεγάλο over στο συγκεκριμένο.

Νορμάλ φαβορί η Εμπολι, σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό. Ξεκούρασε κάποιους παίκτες στο τελευταίο, την περιμένω πιο «φρέσκια», απέναντι σε μια Εντέλα που δείχνει εσχάτως να αγκομαχά. Ακόμη ψηλότερα το over 1,5 γκολ για τη γηπεδούχο.

Αν διάλεγα ένα αουτσάιντερ από το πρόγραμμα θα ήταν η Πεσκάρα. Στο κυνήγι της πρώτης νίκης με τον Σοτίλ στον πάγκο, κόντρα σε μια Φροζινόνε που δεν πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια. Ηταν κακή και στο πρόσφατο 2-2 με τη Γιούβε Στάμπια, έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα έξι ματς μετά την επανέναρξη.

Προγνωστικά Φινλανδία: Με έναν πρωταθλητή στον πάγκο

Για κλείσιμο σας παραπέμπω ξανά στο σημείο της ημέρας. Εκεί υπάρχει ανάλυση για την ενισχυμένη Σεϊναγιόνεν, στο πρωτάθλημα Φινλανδίας. Με έναν πρωταθλητή στον πάγκο, σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα και μια αντίπαλο που είναι στα φαβορί για υποβιβασμό, ο άσος λίγο κάτω από τις 2 μονάδες είναι μια χαρά. Όπως επίσης και τα γκολ της. Πατάει καλά η γηπεδούχος, ρολάρει, θα έχει καλούς βασικούς πίσω και σίγουρα μπορεί να σκοράρει πάνω από μία φορά.

To παιχνίδι μου

Σύστημα 2-3)

17/7 19:45 Πεσκάρα-Φροζινόνε 1  (3.00)

17/7 22:00 Πονφεραντίνα-Αλμερία 2  (2.62)

17/7 22:00 Χιρόνα-Κάντιθ Over 2,5/3  (3.10)

Aπό 6 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα

Δυάδα

17/7 22:00 Εμπολι- Εντέλα Οver 1,5 γηπ. (2.07)

17/7 18:30 Σεϊναγιόνεν – Μαριέχαμν Οver 1,5 γηπ. (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 4.24 ποντάρισμα 12.5 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2081,5 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2081,5 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 31,5 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Betshop, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.