ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΑΝΤ: Πουλήθηκε 33.000 δολάρια η πετσέτα από τον τελευταίο του αγώνα

at Staples Center on April 13, 2016 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιντ, της κόρης του Τζιάνα και ακόμα επτά ατόμων, μία πετσέτα που είχε απλά ακουμπήσει πάνω του ο «Black Mamba», πουλήθηκε για 33.077,16 δολάρια.

Πρόκειται για την πετσέτα που είχε στους ώμους του ο Κόμπε, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, μετά τον τελευταίο του αγώνα στο NBA. Ήταν 13 Απριλίου, όταν στην τελευταία του παράσταση, πέτυχε 60 πόντους στον αγώνα Λέικερς-Τζαζ και μετά τη λήξη του αγώνα πήρε το μικρόφωνο και ξεκίνησε την ομιλία του, λέγοντας το περίφημο «Mamba Out».

Ένας τυχερός φίλαθλος πήρε την πετσέτα μετά το τέλος της ομιλίας του, και από τότε αυτή έχει πωληθεί σε αρκετές δημοπρασίες. Αυτή όμως αναμένεται να είναι η τελευταία, με τον Ντέιβιντ Κόλερ να την πλειοδοτεί μαζί με 2 εισιτήρια από τον εκείνον τον αγώνα. Ο Κόλερ είναι φανατικός φίλος των Λέικερς και έχει τη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών και κειμηλίων παγκοσμίως.