Οι εποχές των μεγάλων ταμείων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θα σας γυρίσω λίγο πίσω, εκεί παραμονές Χριστουγέννων, όταν τα πάντα στολιζόταν για τη μεγάλη γιορτή (παρεμπίπτοντος, σήμερα είναι το… ξεστόλισμα!). Στα στοιχηματικά νέα τότε, οι παίκτες ανέμεναν το εορταστικό μενού. Φουλ της Βρετανίας, με πολλά παιχνίδια, κάθε δύο ημέρες και… μπόλικο τζόγο.

Τον παραδοσιακό, βρετανικό, στοιχηματισμό των εορτών. Απειρες οι ιστορίες που έχω διαβάσει περί αυτού. Αληθινές φυσικά, αλλά όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο μακρινές. Για μπουκ που πιάστηκαν κορόιδο, για παίκτες που… μυρίστηκαν κουρασμένες ομάδες ή εκπλήξεις που καλοπλήρωναν. Για μεγάλα ταμεία που «έβγαλαν» ολόκληρους Χριστουγεννιάτικους προϋπολογισμούς.

Το στοίχημα όμως, και το ποδόσφαιρο φυσικά, εξελίσσεται και αυτή η… τρύπα δείχνει να κλείνει. Τα τελευταία χρόνια δυσκολεύομαι να βρω παίκτη που να έκανε ένα μεγάλο ταμείο αυτές τις δύο «Αγγλικές» εβδομάδες.

Τα παραπάνω τα έγραψα αρχικά στο κείμενο της 26ης Δεκεμβρίου, πριν δηλαδή τον φετινό μαραθώνιο. Προσωπικά δεν έπαιξα καν όλες τις εορταστικές αγωνιστικές, ενώ όσες φορές το έκανα προσπάθησα με μονά πονταρίσματα να είμαι τουλάχιστον στα λεφτά μου με μία επιτυχία. Απολογιστικά βέβαια, από τις 2199.04 μονάδες των Χριστουγέννων η στήλη σήμερα βρίσκεται στις 2066.50. Πάνω από 100 μονάδες, δηλαδή, χαμένες, ακόμη και με μαζεμένο παιχνίδι.

Η πραγματικότητα των αριθμών είναι μια άριστη αφορμή για το παραπάνω κείμενο, αλλά και μια υπενθύμιση των όσων γράφω από την αρχή της φετινής σεζόν. Το πόσο, δηλαδή, έχει δυσκολέψει η εύρεση αξίας (και κέρδους κατ’επέκταση) στις κατηγορίες της Βρετανίας.

Για αυτό και το πάσο απόψε, που το μενού κατά κύριο λόγο είναι Εγγλέζικο. Επειδή όμως πάσο από το ποντάρισμα δεν σημαίνει και πάσο από τη μελέτη, παραθέτω παρακάτω τις δύο σημειώσεις μου για τα παιχνίδια της βραδιάς.

Γουόλσολ-Πόρτσμουθ: Δεν είναι ομάδα που θέλει να ρίξει βάρος στα Κύπελλα η Πόρτσμουθ. Το μέγεθος της φανέλας της σχεδόν την αναγκάζει να κοιτάζει περισσότερο στο πρωτάθλημα και τις πιθανότητες ανόδου. Από τις 29/12 έχει δώσει τρία σερί εκτός έδρας και σήμερα πάει για το τέταρτο, ενώ πριν από αυτά, στις 26, έπαιζε εντός με την πρωτοπόρο τότε Γουίκομ. Σαφέστατα δύσκολο, επίπονο πρόγραμμα. Ο άσος για τη φορμαρισμένη Γουόλσολ στο 3.25, αλλά να σημειώσω πως και στην ίδια υπάρχουν σκέψεις για rotation.

Νιούπορτ-ΜΚ Ντονς: Και εδώ επιλογή ο άσος, και εδώ κύριο επιχείρημα το πρόγραμμα. Η διαφορά εδώ πως κοιτάζω προς τα εμπρός. Για τους Ντονς ακολουθεί τριάδα φωτιά σε επτά μέρες. Επισκέψεις σε Κόβεντρι, Μπέρτον και καπάκι εντός έδρας παιχνίδι με τη Σάντερλαντ. Στη Νιούπορτ ψάχνουν μια νίκη που θα επαναφέρει την ομάδα σε θετική τροχιά. Οι Ουαλοί έχουν δυνατή έδρα και σε αποδόσεις κοντά στο 3.00 έγινε σοβαρή σκέψη στήριξής τους.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2066.5 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2066.5 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα : – μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.