Σπάνια δήλωση για Μίκαελ Σουμάχερ. "Είδα μαζί του αγώνα της F1"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ παραμένουν ελάχιστα, μετά το σοβαρό ατύχημα στις Άλπεις, με τον Ζαν Τοντ να αποτελεί μία από τις πιο βασικές "πηγές" και σε νέα δήλωσή του να υποστηρίζει ότι παρακολούθησε παρέα με τον Γερμανό τον πρόσφατο αγώνα της F1.

Οι πληροφορίες για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ βγαίνουν με το «σταγονόμετρο» ακόμη και 6 χρόνια μετά το ατύχημά του στις γαλλικές Άλπεις, όμως η κατάσταση του Γερμανού φέρεται να βελτιώνεται διαρκώς έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς.

Ο Ζαν Τοντ μάλιστα, δήλωσε ότι παρακολούθησε μαζί του, τον τρομερό αγώνα της Formula 1 στο Χοφενχάιμ, σημειώνοντας όμως ότι η επικοινωνία μαζί του είναι ακόμη ιδιαίτερα δύσκολη.

«Θέλω πάντα να είμαι πολύ προσεκτικός σε όσα λέω γι’ αυτόν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε την επικοινωνία που είχαμε παλιά, αλλά είναι αλήθεια ότι έχω παρακολουθήσει μαζί του γκραν πρι από το σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια. Λαμβάνει εξαιρετικής περιποίησης στο σπίτι του. Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, συνεχίζει να παλεύει», ανέφερε το άλλοτε αφεντικό της Ferrari.

Πηγή: www.newsit.gr