Team USA: Χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς στο Παγκόσμιο λόγω… Space Jam.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να ενισχύσει την Team USA στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Κίνας.

Το όνομα του Λεμπρόν Τζέιμς θα… σβηστεί από τις επιλογές του Γκρεγκ Πόποβιτς για την Team USA, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 που θα γίνει στην Κίνα.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος ο “αστέρας” τον Λος Άντζελες Λέικερς, σε δηλώσεις του στον Τζο Βάρντον του Athletic, υπογραμμίζοντας ότι δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την Εθνική των ΗΠΑ στα παρκέ της Κίνας.

“Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τον Πόποβιτς, όμως το φετινό δεν είναι ένα καλό καλοκαίρι για εμένα” εξήγησε ο “Βασιλιάς”, που το καλοκαίρι θα έχει βεβαρυμένο πρόγραμμα, αφού θα έχει τα γυρίσματα του Space Jam 2

Το όνομα του Λεμπρόν Τζέιμς -πάντως- θα παραμείνει στους 35 παίκτες της προεπιλογής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020.

“Είναι πιθανό να βρίσκομαι στο Τόκιο, όλα θα εξαρτηθούν όμως από το πως θα αισθάνομαι τότε. Λατρεύω τους Ολυμπιακούς Αγώνες” πρόσθεσε ο ηγέτης των “λιμνανθρώπων”.

Πηγή: www.newsit.gr