Συγκλονίζουν τα λόγια εγγονού διοικητή του Άουσβιτς (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο εγγονός του Ρούντολφ Ες, διοικητή του Άουσβιτς, δεν ξεχνά τον ναζισμό και τα δεινά που πέρασε η ανθρωπότητα.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα βίντεο που προτρέπει τους Ευρωπαίους να μην ξεχάσουν το τι έχει συμβεί στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Ο Ράινερ Ες, εγγονός του συνταγματάρχη Ρούντολφ Ες (από τον οποίο πήραν το όνομά τους τα SS), ενός από τους πιο στενούς συνεργάτες του Χίτλερ που διατέλεσε και διοικητής του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς, είναι ο πρωταγωνιστής ενός βίντεο ενόψει των ευρωεκλογών.

«Ξέρω πολλά για την επιθυμία να ξεχάσεις. Έχουν υπάρξει στιγμές που ήθελα να ξεχάσω και να προσποιηθώ πως είναι κάποιος άλλος. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το παρελθόν μας, όσο κι αν πονάει. Γιατί όταν ξεχνάμε, η ιστορία θα επαναληφθεί.

Φοβάμαι πως αυτό συμβαίνει και τώρα. Σε όλη την Ευρώπη, ακροδεξιά κόμματα κερδίζουν έδαφος. Και αν δεν κάνουμε κάτι σημαίνει πως δεν μάθαμε τίποτα. Το όνομά μου είναι Ράινερ Ες, ο παππούς μου ήταν ο Ρούντολφ Ες, ο ναζιστής διοικητής του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς. Η ιστορία μου, μου έμαθε ότι η Δημοκρατία, η Ισότητα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δε μπορούν να θεωρούνται δεδομένα. Μην ξεχάστε να ψηφίσετε».

Δείτε το βίντεο:

{YouTube}KicA_0LNrsw{/YouTube}


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.