8χρονη ξεγέννησε τη μαμά της με οδηγίες από το τηλέφωνο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα 8χρονο παιδάκι βοήθησε τη μητέρα του να γεννήσει στο σπίτι με οδηγίες που έπαιρνε από το τηλέφωνο.

Το παιδάκι κάλεσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας το τηλέφωνο άμεσης ιατρικής ανάγκης της Φλόριντα, για να ειδοποιήσει πως η μαμά του γεννούσε και χρειαζόταν άμεση διακομιδή.

Ωστόσο, το μωράκι ήταν αρκετά βιαστικό και όλα έδειχναν πως θα ερχόταν στον κόσμο αρκετά πριν το ασθενοφόρο καταφθάσει στο σημείο, οπότε το δύσκολο έργο ανάλαβε η 8χρονη κορούλα της ετοιμόγενης γυναίκας.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης που διήρκησε 8 λεπτά, η Τζασμίν πήρε οδηγίες, έφερε πετσέτες στο σημείο και ξεκίνησε να κάνει με ψυχραιμία όλα όσα χρειάστηκαν για να έρθει στον κόσμο το μωράκι, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών.

"Πονάει πολύ" τους έλεγε συνεχώς κατά τη διάρκεια της κλήσης, χειριζόμενη όμως την κατάσταση με ωριμότητα που ούτε ενήλικας επιδεικνύει.
Όταν το ασθενοφόρο έφτασε, το μωράκι είχε ήδη γεννηθεί. Μαμά και νεογνό είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η κυρία Γκαρσία δήλωσε περήφανη για την κόρη της, που έφερε στον κόσμο το αδελφάκι της, το όνομα του οποίου θα είναι Τζόσεφ Τζέιμς Σνάιντερ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ