Δουλειά σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων έπιασε ο Μπερλουσκόνι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται κοντά στο Μιλάνο, βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς σήμερα ξεκινά η έκτιση της ποινής για παροχή κοινωφελούς εργασίας, που του επέβαλε το δικαστήριο.

Μάλιστα ο καθολικός οίκος ευγηρίας ξεκαθάρισε ότι ο κ. Μπερλουσκόνι δεν θα έχει ειδική μεταχείριση, αλλά θα αντιμετωπιστεί όπως οποιοσδήποτε άλλος εργαζόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γλίτωσε τη φυλακή λόγω του Ιταλικού δικαστικού συστήματος που είναι επιεικές για ανθρώπους άνω των 70 ετών, όπως ο κ., Μπερλουσκόνι, που διανύει το 77ο έτος της ηλικίας του. Χθες αναγκάστηκε να παραδώσει και το διαβατήριό του, ενώ η μετακίνησή του εντός Ιταλίας υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φροντίσει να προετοιμαστεί για τη νέα «εργασία» του, καθώς διάβασε ειδικά άρθρα για την ασθένεια Αλτσχάιμερ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.