ΣΟΚ: Φωτογραφία του Πιστόριους μόλις σκότωσε τη Ρίβα με αίματα στα πόδια (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το γύρο του κόσμου κάνουν οι ανατριχιαστικές εικόνες

Λύγισε ξανά χθες στο δικαστήριο της Πρετόρια στη Ν. Αφρική ο Όσκαρ Πιστόριους όταν στη δίκη προβλήθηκαν φωτογραφίες από τη μοιραία νύχτα, μεταξύ των οποίων και μια εικόνα από το άψυχο κορμί της δολοφονημένης συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ.

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα και στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία του Πιστόριους αφού σκότωσε τη Ρίβα με αίματα στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφους που παρακολούθησαν τη δίκη του παραολυμπιονίκη, ο Πιστόριους έκανε εμετό, μόλις είδε τη φωτογραφία με τη Ρίβα να κείτεται νεκρή στο μπάνιο, ενώ εξίσου συγκλονισμένοι και ενοχλημένοι από τις σκληρές εικόνες ήταν και οι συγγενείς του, ιδιαίτερα η θεία και η αδερφή του που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

O Πιστόριους είχε κάνει και τη Δευτέρα εμετό στο δικαστήριο, όταν ακούστηκαν ιδιαίτερα περιγραφικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Ρίβα.

Όσοι βρέθηκαν χθες στο δικαστήριο είδαν επίσης φωτογραφίες από το φονικό όπλο, από το επίμαχο μπαστούνι του κρίκετ με το οποίο ο Πιστόριους έσπασε την πόρτα του μπάνιου του και φυσικά από το αιματοκυλισμένο μπάνιο μες στο οποίο δολοφονήθηκε η κοπέλα.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες απεικονίζονται τα αιματοβαμμένα προσθετικά πόδια του Πιστόριους, λίγη ώρα μετά τον φόνο.

Εξάλλου, το αίμα της Ρίβα Στίνκαμπ είχε βρεθεί σχεδόν σε όλο το σπίτι, μετά τη δολοφονία: Από τα πατώματα, στα σκαλιά, στους τοίχους και στις καρέκλες.

Πάντως, έπειτα από την προβολή των παρακάτω φωτογραφιών και αφού έκανε εμετό, ο αθλητής ρώτησε γιατί έπρεπε να του δείξουν τις σκληρές αυτές εικόνες και έκλεισε την οθόνη του υπολογιστή που βρισκόταν μπροστά του...