Κτηνωδία: Νεκρός 8χρονος, τον σκότωσε στο ξύλο η μητέρα του – Είχε γράψει αυτό το γράμμα λίγο πριν ξεψυχήσει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα συγκλονιστικό σημείωμα από ένα 8χρονο αγόρι βρήκε η δασκάλα του στο Λος Άντζελες, λίγες μέρες μετά τον φρικτό θάνατό του από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας και του φίλου της.

Η Τραγική Κατάληξη του Γκαμπριέλ

Ο Γκαμπριέλ Φερνάντεζ υπέφερε βασανιστήρια μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με τη μητέρα του, Περλ Φερνάντεζ, και τον φίλο της, Ισάουρο Αγκουίρε, να τον δένουν, να τον φιμώνουν και να τον κλείνουν σε ένα μικροσκοπικό ντουλάπι. Το φρικτό περιστατικό, που συνέβη τον Μάιο του 2013, γίνεται ντοκιμαντέρ από το Netflix.

Το Σημείωμα και οι Ερωτήσεις

Η δασκάλα του, Τζένιφερ, βρήκε ένα σημείωμα στο θρανίο του Γκαμπριέλ, γραμμένο με χέρια που έτρεμαν, το οποίο έγραφε: «Μαμά σε αγαπώ και ο Γκάμπριελ είναι καλό παιδί». Στη δίκη για τη δολοφονία του, η Τζένιφερ περιέγραψε πώς ο Γκαμπριέλ της έκανε ερωτήσεις που την τάραξαν βαθιά, όπως «είναι φυσιολογικό να χτυπούν οι μαμάδες τα παιδιά τους;» και «είναι φυσιολογικό να σε χτυπούν με τη ζώνη και να ματώνεις;».

Η Τζένιφερ ανέφερε τις ανησυχίες της στην ανοιχτή γραμμή κακοποίησης παιδιών στο Λος Άντζελες, αλλά η κακοποίηση του Γκαμπριέλ συνεχίστηκε παρά την ανάθεση της υπόθεσης σε κάποιον υπάλληλο. Ο Γκαμπριέλ άρχισε να εμφανίζεται στο σχολείο με όλο και χειρότερα τραύματα, με εμφανείς κακώσεις στο κεφάλι και μελανιές στο πρόσωπο.

Το Τραγικό Τέλος

Στις 22 Μαΐου 2013, η μητέρα του Περλ κάλεσε το 911, δηλώνοντας ότι ο Γκαμπριέλ σταμάτησε να αναπνέει αφού γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του. Όταν οι διασώστες έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν το αγοράκι με σπασμένα πλευρά και κρανίο.

Η ιστορία του Γκαμπριέλ Φερνάντεζ είναι μια τραγική υπενθύμιση της ανάγκης για αυξημένη ευαισθητοποίηση και παρέμβαση σε περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών.