Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία: Σε αμόκ ο 19χρονος Χρήστος-Αλέξανδρος, σκότωσε τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 19χρονος Χρήστος Αλέξανδρος Θέμελης σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του Χρήστο Βύρωνα και την 48χρονη μητέρα του Ρεβέκα Αννα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Φλόντινα, αλλά και γενικότερα στην ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ, το γεγονός ότι ένας νεαρός ελληνικής καταγωγής σκότωσε τους γονείς του.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 19χρονος Χρήστος Αλέξανδρος Θέμελης σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του Χρήστο Βύρωνα Θέμελη και την 48χρονη μητέρα του Ρεβέκα Άννα Θέμελη. Παράλληλα, ο νεαρός τραυμάτισε έναν αστυνομικό.

Ο νεαρός σκότωσε πρώτα τον πατέρα του εντός του σπιτιού τους και στη συνέχεια τη μητέρα του στην αυλή του σπιτιού

Μάλιστα, o τραυματισμός του αστυνομικού, κατά τη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας, καταγράφηκε από την κάμερα που έφερε πάνω του ο αστυνομικός, με το βίντεο να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το επίμαχο βίντεο (προσοχή, σκληρές εικόνες):

Ο νεαρός σκότωσε πρώτα τον πατέρα του εντός του σπιτιού τους και στη συνέχεια τη μητέρα του στην αυλή του σπιτιού. Τους πυροβόλησε το βράδυ του Σαββάτου (15/6). Στη συνέχεια πυροβόλησε τον αστυνομικό που είχε μεταβεί στο σημείο της δολοφονία με περιπολικό.

«Χτυπήθηκα»

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, ύστερα από κλήση της μητέρας του δράστη, η οποία σοκαρισμένη φώναζε ότι ο γιος της πυροβόλησε τον σύζυγό της, ενώ ακούγονταν πυροβολισμοί.

Ενώ η μητέρα βρισκόταν στην μπροστινή αυλή, ο ίδιος της ο γιος τη πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ εκείνη μιλούσε με τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια ο 19χρονος άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν επίσης με πυροβολισμούς.

Νεκρός και ο 19χρονος

Από τους πυροβολισμούς του 19χρονου τραυματίστηκε ένας 26χρονος αστυνομικός στο πόδι. Πρόκειται για τον αστυνομικό που κατέγραφε το περιστατικό με την κάμερα που έφερε στη στολή του, ο οποίος ακούγεται να φωνάζει: «Χτυπήθηκα».

Ο 19χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς από τους αστυνομικούς και έτρεξε εντός του σπιτιού για να προφυλαχθεί. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματα του και οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό δίπλα στον επίσης νεκρό πατέρα του, που είχε δολοφονήσει λίγα λεπτά νωρίτερα.