Ξανά τpόμος στον αέρα από αναταράξεις – 12 τραυματίες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από νέο περιστατικό με αναταράξεις.

Αυτή την φορά, πτήση της Qatar Airways που έκανε το ταξίδι Ντόχα – Δουβλίνο δέχθηκε ισχυρές αναταράξεις όταν βρέθηκε πάνω από τη Τουρκία. Μεταξύ των επιβατών τραυματίστηκαν και 6 μέλη του πληρώματος.

Το αεροπλάνο, ωστόσο, κατάφερε και προσγειώθηκε κανονικά και με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου. Στο σημείο βρέθκαν συνεργεία έκτακτης ανάγκης ώστε να βοηθήσουν.

Το περιστατικό αυτό, έρχεται λίγες μέρες μετά από το περιστατικό σε πτήση της Singapore Airlines όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα που έμεινε παράλυτη.

Το αεροσκάφος χτύπησε έναν θύλακα αέρα και έπεσε κατακόρυφα τα 6.000 πόδια σε μόλις πέντε λεπτά, με την ξαφνική πτώση να προκαλεί χάος στο αεροπλάνο και να το αναγκάζει να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ.

Τρομοκρατημένοι επιβάτες περιέγραψαν ότι είχαν δεν τους είχαν προειδοποίησει εγκαίρως ώστε να προλάβουν να βάλουν τις ζώνες τους πριν το αεροσκάφος πέσει ξαφνικά. Μάλιστα, εκείνη την ώρα το πλήρωμα σέρβιρε πρωινό, με έναν επιβάτη να λέει ότι οι άνθρωποι «εκτοξεύτηκαν στο ταβάνι».