Χαμός σε πτήση: Ξυλοκοπούσε αεροσυνοδούς και αστυνομικούς (VIDEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χαμός σε πτήση της EasyJet από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Τουρκία με έναν άνδρα σε έξαλλη κατάσταση να χτυπά αεροσυνοδούς και αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν.

Στα σοκαριστικά πλάνα που τράβηξε κάποιος επιβάτης, φαίνεται ο άνδρας που φορά μπλούζα της Σέλτικ να παίζει ξύλο με το προσωπικό τους αεροσκάφους, να φωνάζει σε έναν άλλο επιβάτη και να αντιστέκεται και στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν. Μάλιστα, στο αεροπλάνο ήταν και ένα μικρό κοριτσάκι που τρομοκρατήθηκε με όλο αυτό το σκηνικό.

«Πριν ξεκινήσουν όλα, μια αεροσυνοδός προσπαθούσε να τον κρατήσει στη θέση του για 20 λεπτά», είπε ο επιβάτης.

Τα μέλη του πληρώματος βρήκαν ένα άδειο μπουκάλι βότκας στη θέση του, και υποθέτουν πως ο επιβάτης είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Εκπρόσωπος της EasyJet ανέφερε πως η αστυνομία επενέβη μπαίνοντας στο αεροσκάφος μόλις προσγειώθηκε.

«Το πλήρωμα της EasyJet είναι εκπαιδευμένο να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια των επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Αν και τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε υβριστική ή απειλητική συμπεριφορά», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία. «Η ασφάλεια και η ευημερία όλων των πελατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας», τόνισε.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Δείτε το βίντεο: