Πeθανε ξαφνıκά ο πιο «καλοσχηματισμένος» bodybuilder που υπήρξε ποτέ 

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πορτογάλος bodybuilder, Μάρκο Σεζάρ Αγκιάρ Λουίς, γνωστός και με το παρατσούκλι «Monster», πέθανε στη Γερμανία σε ηλικία 46 ετών.

Η σύζυγός του, Μαρίζα Λουίς, επιβεβαίωσε τα νέα με μια ανάρτησή της στο Facebook, σύμφωνα με την «Daily Mail», στην οποία απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της και ζήτησε διακριτικότητα κατά τη διάρκεια της περιόδου θλίψης της.

Ο bodybuilder είχε αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα στα κοινωνικά μέσα, με τον λογαριασμό του στο Instagram να διαθέτει 25.000 followers, και εργαζόταν ως online προπονητής και motivator.

«Δεν ενδιαφέρομαι για δημοσιεύσεις, πόσο μάλλον για αυτού του είδους, αλλά ύστερα από τόσα μηνύματα, ΝΑΙ, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Μάρκο πέθανε στην Κολωνία, στη Γερμανία», έγραψε η Μαρίζα Λουίς στο Facebook. «Είναι στον “παράδεισό” του κάνοντας αυτό που αγαπούσε», έγραψε για τον bodybuilder. «Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλη την υποστήριξη που έλαβα».

Η ίδια εξήγησε πως, επειδή πέθανε σε άλλη χώρα, χρειάζονται λίγες ημέρες για να παραλάβει τη σορό του.

«Ζητώ την κατανόηση όλων σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή και παρακαλώ ΖΗΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ!», συνέχισε. «Ο Μάρκο μπορεί να είχε τον δικό του τρόπο σκέψης και δράσης, αλλά ήταν ένα ταπεινό άτομο και ποτέ δεν έβλαψε κανέναν».

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Ο Λουίς είχε αποκαλέσει το bodybuilding «τη ζωή και το πάθος του» σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και είχε πει για τον ίδιο του τον εαυτό ότι είναι «ο πιο καλοσχηματισμένος bodybuilder που υπήρξε ποτέ».

Σε μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα, ο Φλάβιο Γκούβια απέτισε φόρο τιμής στον Λουίς: «Προπονηθήκαμε πολλές φορές μαζί, κάναμε εξαιρετικές προπονήσεις, ήσουν πάντα ένας καλοπροαίρετος, χαρούμενος άνθρωπος, που αγωνιζόταν για τα όνειρά του, και πάντα σκεφτόσουν να βοηθήσεις τους άλλους. Ποτέ δεν άφησες τα όνειρά σου, να προπονείσαι και να αναπτύσσεσαι, αυτό ήταν αυτό που αγαπούσες να κάνεις! Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό σου, Μάρκο Λουίς, Monster», έγραψε.