Αποκάλυψη βόμβα για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλεντον ότι πάσχει από καρκίνο, λίγους μήνες μάλιστα μετά τη διάγνωση και του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία ενώ ακόμα Παλάτι και νοσοκομείο κρατούν επτασφράγιστο μυστικό από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο δημοσιογράφος Marc Roche, που έχει έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και αναφέρθηκε στη μορφή του καρκίνου, από την οποία πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, επικαλούμενος έμπιστη πηγή.

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Η χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλεται η πριγκίπισσα μπορεί να γίνει και στο σπίτι χωρίς να μετακινείται σε νοσοκομείο», τόνισε ο ίδιος. Οσον αφορά την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα ο ίδιος ανέφερε ότι αυτή θα αργήσει.

«Δεν θα είναι το Πάσχα όπως είχε ανακοινωθεί. Μιλάμε μάλλον για Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στους βασιλικούς αγώνες στο Ascot. Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», αναφέρει ο Marc Roche, συγγραφέας του βιβλίου The Borgias in Buckingham, που εκδόθηκε το 2022.

Ο Γουίλιαμ θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα αφού ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις επιστρέψουν στο Lambrook School στις 17 Απριλίου και η Κέιτ, η οποία θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, μπορεί να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις όταν νιώσει έτοιμη.