Ανατριχιάζει η προφητεία του Άγγλου “Νοστράδαμου” για την Κέιτ Μίντλετον – «Δυστυχώς, μέχρι το 2025 θα…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα διάσημο μέντιουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιεί για δύσκολες προκλήσεις που αναμένονται για την Κέιτ Μίντλετον το 2025. Ο Athos Salomé, γνωστός ως “νέος Νοστράδαμος”, ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Όπως αναφέρει ο Athos Salomé, ο οποίος έχει προβλέψει στο πρόσφατο παρελθόν σημαντικά γεγονότα μεταξύ των οποίον ο κορονοιός, ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ και ότι ο Elon Musk θα αγοράσει το Twitter. Τώρα, εστιάζει στο μέλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας, προβλέποντας ότι θα αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές.

Γνωστό μέντιουμ προβλέπει πως «το 2025 της δεν θα είναι καλό»

Μιλώντας στη βρετανική Daily Star, αποκάλυψε πως η Κέιτ Μίντλετον έχει προβλήματα με τα οστά, αλλά η βασική της πρόκληση είναι αυτή της βασιλικής οικογένειας. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως καμία από αυτές τις ασθένειες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το παλάτι.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μέντιουμ δήλωσε: «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».

Έντονη συγκίνηση έχει προκαλέσει στον λαό της Βρετανίας, αλλά και παγκοσμίως η είδηση πως η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Όπως ανέφερε η ίδια σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα και ενώ είχε προηγηθεί η προσπάθεια παραβίασης του ιατρικού της απορρήτου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το είδους του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του παλατιού: «Δεν πρόκειται θα κοινοποιήσουμε περισσότερες πληροφορίες που άπτονται του ιατρικού απορρήτου. Η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στο ιατρικό απόρρητο όπως όλοι μας».