Ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον – Μαθεύτηκαν σήμερα τα ευχάριστα, παγκόσμια ανακούφιση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον μετά τις φήμες εξαφάνιση της  – Πήγε σε μπακάλικο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – «Φαινόταν χαρούμενη και υγιής»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη σε παντοπωλείο στο Γουίνδσορ να ψωνίζει φρέσκα μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε η Κέιτ Μίντλετον τη σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο και ενώ πληθαίνουν τα σενάρια τόσο για την υγεία της όσο και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Βρετανικά μέσα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το αγαπημένο της Κέιτ και σύμφωνα με όσους την είδαν έδειχνε χαρούμενη και υγιής. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε σε κοινή θέα από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά για την οποία δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε εν μέσω ενός μπαράζ δημοσιευμάτων για το τί συμβαίνει με την υγεία της, τα οποία ολοένα και «φουντώνουν» στη σκιά της επίμαχης επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που έκανε τον γύρο του κόσμου και «έριξε» το διαδίκτυο.

Όπως μεταδίδει η Sun, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ να επισκέπτονται ένα παντοπωλείο, που βρίσκεται κοντά στα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, κάνοντας τα ψώνια τους.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», λέει, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.

Ένας μάρτυρας που είδε το ζευγάρι είπε στη Sun: «Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Ουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να κατέβει στα μαγαζιά».

Το ζευγάρι νωρίτερα παρακολούθησε τα τρία του παιδιά του, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα.

Όπως αναφέρει η Sun και η Daily Mail δεν τραβήχτηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού, καθώς τηρήθηκε το αίτημα για προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, όσο η Κέιτ αναρρώνει από την επέμβαση.

Τι δηλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την Κέιτ

Επίσης, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, πριν την κοινή τους εμφάνιση και τρεις μέρες μετά τον σάλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ, πραγματοποίησε βασιλική επίσκεψη και με σχόλιό του εγκωμίασε τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε σε εγκαίνια φιλανθρωπικής εγκατάστασης για νέους στο Δυτικό Λονδίνο και ενώ στόλιζε μπισκότα με παιδιά, αυτοσαρκάστηκε σχετικά με την έλλειψη δημιουργικότητας που έχει.

Σε ένα σχόλιό του που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε: «Η γυναίκα μου είναι η καλλιτεχνική φύση. Ακόμη και τα παιδιά μου είναι πιο καλλιτέχνες από εμένα». Σύμφωνα με το Sky News, ο πρίγκιπας Οουίλιαμ έπαιξε επίσης μπιλιάρδο και μπάσκετ με τα παιδιά και τους εφήβους.

«Πόσο χρόνο περνάτε στο τηλέφωνό σας την ημέρα;» ρώτησε τους εφήβους και πρόσθεσε γελώντας: «Μπορούμε όλοι να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό». Όταν ένα κορίτσι είπε ότι ξοδεύει 15 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνό της, ο Ουίλιαμ απάντησε: «Αυτό είναι πολύ – βάζω στοίχημα ότι νιώθεις καλύτερα όταν έρχεσαι εδώ».

«Και οι ενήλικες είναι ένοχοι γι’ αυτό. Κι εμείς [πρέπει] να είμαστε καλύτεροι με τα τηλέφωνά μας… Ξοδεύουμε αιώνες στα τηλέφωνά μας» είπε.