Σοκ: 18χρονος βίασε 29χρονη με σκουπόξυλο – Σε κώμα η γυναίκα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γαλλία: Η υπόθεση του βιασμού στο Χερβούργο, στα βορειοδυτικά της χώρας, έχει σοκαρέι την τοπική κοινωνία.

Για την επίθεση στην 29χρονη γυναίκα έχει συλληφθεί ένας 18χρονος άνδρας ονόματι Ουμάρ. Ν.

Το θύμα της σεξουαλικής επίθεσης βρίσκεται ακόμη σε κώμα μετά τον βιασμό και βασανισμό της από τον νεαρό δράστη, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές και ερευνάται και για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της ίδιας του της 12χρονης αδελφής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επίθεση εις βάρος της 29χρονης σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου, όταν ο Ουμάρ Ν. εισάβαλε στο σπίτι της, την γράπωσε από τον λαιμό και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα.

Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές για τη γυναίκα, που βιάστηκε επανειλημμένα, βασανίστηκε με σκουπόξυλο και εγκαταλείφθηκε στο διαμέρισμά της από τον διεστραμμένο άνδρα με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Μετά τη βάρβαρη επίθεση, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και καλέσει ασθενοφόρο, που τη μετέφερε άμεσα στον Νοσοκομείο Pasteur στο Χερβούργο. Εκεί, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να σωθεί η ζωή της.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, οι γιατροί και οι νοσοκόμες που αντίκρισαν το θύμα σοκαρίστηκαν τόσο πολύ από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, που κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα.

br