Τραγικός επίλογος για τη κοπέλα που είχε εξαφανιστεί – Βρέθηκε νεκρή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αστυνομία της Γερμανίας εξέδωσε ανακοίνωση το Σάββατο για τον εντοπισμό της σορού μιας 24χρονης Μεξικανής φοιτήτριας που εξαφανίστηκε στο Βερολίνο στα τέλη Ιουλίου.

Οι αρχές ανέφεραν ότι το πτώμα της Μαρία Φερνάντα Σάντσεζ, για την οποία η Ιντερπόλ είχε εκδώσει κίτρινη ειδοποίηση αναζήτησης, βρέθηκε να επιπλέει σε ένα κανάλι από ένα άτομο που περπατούσε κατά μήκος μιας γέφυρας στη συνοικία Adlershof του Βερολίνου.

Τραγωδία στην Γερμανία με μια 24χρονη φοιτήτρια

“Δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ευθύνεται κάποιος τρίτος”, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, αλλά πρόσθεσε ότι “η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται”.

Το μεξικανικό υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποίησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην Twitter, ότι οι γερμανικές αρχές ανέφεραν την ανακάλυψη μιας νεκρής γυναίκας που ταιριάζει στην περιγραφή της Σάντσεζ.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Γερμανίας να ενισχύσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της Σάντσεζ, η οποία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Γερμανία.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας, η αστυνομία του Βερολίνου ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι υπήρχαν “ενδείξεις” ότι η γυναίκα βρισκόταν “σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση”.