Απίστευτες δηλώσεις από καθηγητή του Στάνφορντ: «Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας. Η λέξη “ουάου” είναι η επικοινωνία μας με τα… UFO» (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O dr Γκάρι Νόλαν, καθηγητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ και διακεκριμένος στον τομέα των ΑΤΙΑ, δήλωσε 100% πεπεισμένος ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται «εδώ και πολύ καιρό στη Γη».
Ειδικότερα, ο δρ Γκάρι Νόλαν, καθηγητής Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Στάνφορντ, εξέφρασε δημόσια τη θεωρία του ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, αλλά «βρίσκονται εδώ για πολύ καιρό» και ενδέχεται να βρίσκονται μέχρι και σήμερα.

Η δήλωση έγινε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Salt iConnections, στο Μανχάταν, σε μια συνεδρία με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα».

Ο συντονιστής της συζήτησης Άλεξ Κλόκους ρώτησε τον Νόλαν εάν πιστεύει ότι η εξωγήινη ζωή έχει επισκεφθεί τη Γη. Ο καθηγητής απάντησε: «Νομίζω ότι μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα - δεν την έχουν επισκεφτεί απλώς, το έκαναν για πολύ καιρό και είναι ακόμα εδώ…».

«Ξέρετε, οι άνθρωποι μιλούν για το σήμα "Wow!" ("Ουάου!") αναζητώντας νοήμονα εξωγήινα όντα. Το σήμα "Wow!" είναι σε τακτική βάση, αυτή είναι η επικοινωνία που έχουμε ήδη με UFO», ισχυρίστηκε ακόμη ο Νόλαν και άφησε άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Κλόκους...

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ συλλέγει στοιχεία για τους εξωγήινους

Σύμφωνα με τη New York Post, το σήμα «Wow!» είναι μια... έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκε στο διάστημα το 1977. Το σήμα, διάρκειας 72 δευτερολέπτων, ήταν 30 φορές ισχυρότερο από την τυπική ακτινοβολία, γεγονός που προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στους αστρονόμους, αλλά και εικασίες πως θα μπορούσε να έχει προέλθει από εξωγήινους, οι οποίοι αναζητούσαν άλλες μορφές ζωής στο διάστημα.

Στο πέρασμα των χρόνων υπήρξαν και οι εκτιμήσεις πως το σήμα «Wow!» θα μπορούσε να έχει προέλθει και από ένα ζεύγος κομητών. Ο Κλόκους, σχολιάζοντας την απάντηση του Νόλαν, υπογράμμισε πως ο ισχυρισμός του γίνεται δύσκολα πιστευτός και του ζήτησε να δώσει πιθανότητες. «Είμαι 100% σίγουρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για να υπερασπιστεί τα όσα είπε, ο καθηγητής του Στάνφορντ υποστήριξε πως αυτή δεν είναι μόνο η γνώμη του. Επικαλέστηκε περσινό ψήφισμα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έχει την υπογραφή του προέδρου Τζο Μπάιντεν από τον περασμένο Δεκέμβριο, για την ίδρυση ενός Γραφείου Αγνώστων Εναέριων Φαινομένων (All-domain Anomaly Resolution Office - AARO).

Όπως ανέφερε ο Νόλαν, το γραφείο αυτό διαθέτει 25μελές προσωπικό και έχει αναλάβει τη συλλογή των πληροφοριών για λογαριασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ και την ταξινόμηση αυτών σε μια ενιαία μορφή, για πρώτη φορά. «Στη συνέχεια τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται στο Κογκρέσο», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας, δήλωσε πως έχει δημιουργηθεί και γραφείο που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με τις αρμόδιες Αρχές, δίνοντας πληροφορίες για κάθε αξιοπερίεργη θέαση. «Το πιο πρόσφατο περιστατικό καταγγελίας που καταγράφηκε μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο απασχόλησε έντονα την Ουάσινγκτον», είπε ο καθηγητής.

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η πιο πειστική απόδειξη για τους ισχυρισμούς του ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στη Γη, απάντησε: «Πρέπει απλώς να δείτε τις κινήσεις της κυβέρνησής μας αυτήν τη στιγμή για το ζήτημα αυτό». Όπως είπε, 12 Αμερικανοί γερουσιαστές -ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων- έχουν ήδη υπογράψει την επιστολή, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες από το Κογκρέσο για τα ATIA.