Αποκαλύψεις για την 21χρονη που λέει ότι είναι η μικρή Μαντλίν – Τι έδειξαν τα πρώτα τεστ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη αναφέρουν ότι η 21χρονη έχει λογαριασμούς με τρία διαφορετικά ονόματα - «Δραστήρια» σε ροζ ιστοσελίδες

Τις τελευταίες ημέρες, η διεθνής κοινότητα των social media πήρε φωτιά, προκειμένου να υποστηρίξει ή να επικρίνει μία 21χρονη από την Πολωνία, η οποία προκάλεσε αίσθηση ισχυριζόμενη ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι η μικρή Μαντλίν ΜακΚάν, το 3χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007 από το θέρετρο Αλγκάβε στην Πορτογαλία.

Η Τζούλια Βέντελ, σε λογαριασμό που δημιούργησε στο Instagram ως @iammadeleinemcann, λέει ότι είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος και να είναι 19 ετών – όσο θα ήταν τώρα η Μαντλίν αν ζούσε.

Επίσης παρουσίασε και φυσικά στοιχεία ομοιότητας με την Μαντλίν, ενώ οι γονείς εξαφανισμένου κοριτσιού δέχθηκαν να γίνει τεστ DNA – προκειμένου να αποκλείσουν και την παραμικρή πιθανότητα.

Στην τελευταία εξέλιξη, τα ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι τα πρώτα βιομετρικά τεστ για να αποδειχθεί αν όντως είναι η Μαντλίν, έχουν βγει αρνητικά.

Ωστόσο, αποκαλυπτικά στοιχεία για την ταυτότητα της νεαρής Πολωνής έρχονται στο φως.

Στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αναφέρουν ότι η 21χρονη έχει λογαριασμούς με τρία διαφορετικά ονόματα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt

Επίσης, αρκετοί χρήστες που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 21χρονη έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί και λογαριασμό σε ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.