Όλεγκ Νταντσένκο: Η γυναίκα του είχε σκοτωθεί πέρυσι σε τροχαίο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο, υπέστη έμφραγμα κατά την χθεσινή προπόνηση.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος αγωνίζεται στην ουκρανική Ζόρια, ως δανεικός από την ΑΕΚ, υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της ουκρανικής ομάδας, η οποία πραγματοποιεί το χειμερινή προετοιμασία της στην Τουρκία και νοσηλεύεται στην εντατική.

Όπως αναφέρουν τα ουκρανικά δημοσιεύματα ο 28χρονος Ουκρανός μπακ σώθηκε χάρη στην επέμβαση των αυστριακών γιατρών, οι οποίοι έκαναν χρήση απινιδωτή για να τον επαναφέρουν, καθώς η καρδιά του σταμάτησε 3 φορές.

Στη συνέχεια, ο Όλεγκ Νταντσένκο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υγεία του Όλεγκ Νταντσένκο, ενώ η Ζόρια δεν έχει προβεί για την ώρα σε κανένα σχόλιο.

Όλεγκ Νταντσένκο: Είχε σκοτωθεί η γυναίκα του σε τροχαίο

Ο Ουκρανός αμυντικός είχε βιώσει μια τραγωδία στις 14 Ιανουαρίου του 2022, την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ ως δανεικός για τη Ζόρια, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό.

Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας.

Η σύζυγος του Όλεγκ Νταντσένκο τον είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.