«Μετά από θεϊκή παρέμβαση»: 12χρονος που είχε μόνο μισή ώρα ζωής, σηκώθηκε όρθιος και περπάτησε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


12χρονος παίκτης μπέιζμπολ, που έπαθε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής, άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ειδικότερα, το αγόρι από την Γιούτα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στους κοιτώνες της παιδικής ομάδας, όταν έπεσε από την κουκέτα, έπαθε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χτύπησε μία αρτηρία έξω από τον εγκέφαλό του.

12χρονος παίκτης μπέιζμπολ είχε μόνο 30 λεπτά ζωής
Όπως υπογράμμισε ο πατέρας του «οι γιατροί είπαν πως έχει ακόμα 30 λεπτά ζωής, πως υπήρχε μεγάλη πίεση στον εγκέφαλό του. Και ορίστε τώρα, από 3-4 μέρες μετά και έχει την κινητικότητά του, τις εγκεφαλικές λειτουργίες του και δεν είναι από σύμπτωση».

Ο Ίστον υποβλήθηκε σε πολύπλοκη εγχείρηση, τέθηκε σε τεχνητό κώμα και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

«Ο μόνος λόγος που βρίσκεται σε αυτό το σημείο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι λόγω του Ουράνιου Πατέρας μας και τον τρόπο που δείχνει στους ανθρώπους ότι θαύματα συμβαίνουν», συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το μόνο που στενοχωρήθηκε το μικρό αγόρι ήταν το ότι δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.