Κοριτσάκι 3 ετών με μεγάλα μπλε μάτια έχει γίνει διάσημο στο διαδίκτυο λόγω της ομορφιάς του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το μικρό κοριτσάκι που θα δείτε στην συνέχεια, έχει κλέψει τις καρδιές όλων στο διαδίκτυο, με τα όμορφα μεγάλα μάτια της, τις μακριές της βλεφαρίδες, τα παχουλά της μάγουλα. 

Το 2015, οι αδελφές Kardashian ανέβασαν την αξιολάτρευτη εικόνα της στη σελίδα τους στο Instagram. Η φωτογραφία της πήρε από τότε πάνω από 30.000 likes! Η Egypt, κόρη του Sam Ratumaitavuki, διάσημος τραγουδιστής στην Αυστραλία και η μητέρα της, η Shana Evers, είναι διάσημο μοντέλο.

Egypt: Το κοριτσάκι που καίει καρδιές στο διαδίκτυο

Οι αδελφές Kardashian έδειξαν την αγάπη τους στέλνοντας στην μικρή Egypt μερικά δώρα από την παιδική κολεξιόν τους. Τον Ιούνιο του 2015, ανέβασαν μία από τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες της στη δημοφιλή σελίδα Kardashian Kids Instagram.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι αδελφές Kardashian ερωτεύτηκαν την Egypt επειδή η μητέρα της, η Shana, μοιάζει με την Kim Kardashian.

Η 3χρονη σήμερα Egypt, δεν έχει ιδέα ότι έχει γίνει διάσημη. Έχει περισσότερους από 350.000 ακόλουθους στο Facebook και 135.000 στο Instagram.

“Ήταν απίστευτη η αναγνωρισιμότητά της και πραγματικά με έκανε υπερήφανο ως γονέα,” δήλωσε ο Sam στην Daily Mail Australia.

Egypt: Δείτε φωτογραφίες της