Απίστευτο έγκλημα στον Καναδά: Οχτώ κορίτσια 13-16 ετών σκότωσαν με μαχαίρι έναν άστεγο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού

Προκαλεί φρίκη η είδηση της δολοφονίας ενός αστέγου από οκτώ κορίτσια ηλικίας 13 έως 16 ετών που είχαν γνωριστεί μέσω των social media.

Η δολοφονία του 59χρονου άνδρα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (18/12) στο Τορόντο του Καναδά με την αστυνομία να ανακοινώνει τη σύλληψη δύο 13χρονων, τριών 14χρονων και δύο 16χρονων κοριτσιών.

Η επίθεση με μαχαίρια έγινε σε πλατεία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Τορόντο.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης, αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τα κορίτσια να επιτίθενται με μανία με μαχαίρια στον 59χρονο άστεγο, ενημέρωσαν τις αρχές με τον άτυχο άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε λόγω των βαρύτατων τραυμάτων του.

Τα οκτώ κορίτσια που διέπραξαν τη δολοφονία βρέθηκαν σε μικρή απόσταση και, όπως ανακοινώθηκε, κουβαλούσαν «έναν αριθμό όπλων».

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι τα κορίτσια αυτά είχαν βγει βόλτα την επίμαχη ημέρα «ψάχνοντας καβγά» καθώς περίπου δύο ώρες πριν την δολοφονία είχαν πρωταγωνιστήσει σε άλλο ένα επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο protorhema.gr, τα κορίτσια, τα οποία κατηγορούνται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, ζούσαν σε διάφορες περιοχές του Τορόντο και είχαν γνωριστεί μέσω των social media, άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα, με τρία εξ αυτών να έχουν ιστορικό με την αστυνομία.