Σύλληψη Εύας Καϊλή: Πού βρίσκεται η 2χρονη κόρη του ζευγαριού;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες είναι η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών για υπόθεση διαφθοράς που αφορά σε δωροδοκία από το Κατάρ.

H κ. Καϊλή βρίσκεται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Saint Jilles, στην περιοχή των Βρυξελλών, εν αναμονή της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου για το εάν θα προφυλακιστεί ή όχι με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά, όπως μεταδίδουν βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Θυμίζουμε ότι μαζί με την Εύα Καϊλή συνελήφθη και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, η οποία είναι μόλις δύο ετών και ονομάζεται Αριάδνη. Tο κοριτσάκι τους βαφτίστηκε τον Σεπτέμβριο στην  Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο με νονούς τους επιχειρηματίες, Γιώργο Βενέρη και Αντώνη Καράτζη.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η 2ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ;

Όσον αφορά τώρα για το πού βρίσκεται η μικρή Αριάδνη, μετά τη σύλληψη των γονιών της όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσούλος στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Δευτέρας, η κόρη του ζευγαριού είναι με τον παππού της και πατέρα της πολιτικού.

«Τώρα σε ό,τι αφορά το δίχρονο παιδάκι της, πρέπει να πούμε ότι τις πρώτες ώρες τις πέρασε με τη σύζυγο του πατέρα της (παππούς του παιδιού). Πλέον είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή που έχει ξεσφραγιστεί» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ «ΕΠΕΣΕ» ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ – «ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡ»

Απόλυτα ξαφνιασμένη και πως «έπεσε από τα σύννεφα» δήλωσε η Εύα Καϊλή στις βελγικές αρχές, αφού συνελήφθη με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κα Καϊλή έχει πάρει για δικηγόρο τον Αντρέι Ριζόπουλος, έναν Βέλγο με ελληνικές ρίζες, ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ποινικολόγων στις Βρυξέλλες. Η Εύα Καϊλή είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύντροφός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ.Μάλιστα, τόνισε πως είχε πει στον σύζυγό της να προσέχει. Ωστόσο, κατέθεσε πως δε γνώριζε τι δουλειές είχε με το Κατάρ ο σύντροφό της, για τον οποίο είπε πως δεν παρακολουθούσε τα αρχεία του και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ «ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ»

Η Εύα Καϊλή έκανε αίτημα για να αφεθεί ελεύθερη με το «βραχιολάκι», κάτι που όμως απέρριψαν οι βελγικές αρχές γιατί κρίνουν πως είναι σοβαρές οι κατηγορίες. Τέλος, σχετικά με το σπίτι της στις Βρυξέλλες, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είπε πως το είχε πάρει με δάνειο και πως έμενε σε αυτό με τον σύζυγο και το παιδί τους, ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την αποπληρωμή του δανείου.

ΟΤΑΝ Η  ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ

Όπως είχε εξομολογηθεί η πολιτικός σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη μετά τον ερχομό της κόρης της “Ζούμε πλέον με ένα χαμογελαστό πλασματάκι, το οποίο μας δίνει τόση θετική ενέργεια καθημερινά, που φωτίζει τα πάντα γύρω του. Αυτό το θαύμα της ζωής κάνει κάθε τι που μας κρατάει μακριά της να μοιάζει λιγότερο σημαντικό πια.”

Ερωτηθείσα για τον σύντροφό της είχε αποκαλύψει ότι “Γνωριστήκαμε σε μια συνάντηση επαγγελματική, εντυπωσιάστηκα με τις γνώσεις του, τη μόρφωση, το ήθος και την ευγένειά του. Εχει το χάρισμα να βρίσκει λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα, με διορατικότητα και θετική προσέγγιση σε κάθε πρόκληση, και πετυχαίνει να δίνει πολύτιμες συμβουλές.

Αγαπώ τη δουλειά μου, όπως και εκείνος, αλλά δεν έχει μονιμότητα αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε, ενώ υπό το πρίσμα της πανδημίας εκτιμώ πως ίσως να έχουμε και την ευελιξία της τηλεργασίας εν μέρει και στο μέλλον. Με εμπιστοσύνη, σεβασμό και κατανόηση των δυσκολιών που έχουν τα προγράμματά μας, βρίσκουμε τις ισορροπίες μας κάθε φορά.”

br