Έπαθε παράκρουση γιατί δεν πρόλαβε να κάνει check in

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο από το αεροδρόμιο στην Πόλη του Μεξικού, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση καθώς δεν πρόλαβε να κάνει εγκαίρως check in για την πτήση της.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, φαίνεται η γυναίκα να ρίχνει γροθιές σε υπάλληλο του αεροδρομίου στο Μεξικό, όταν άργησε να κάνει check-in για την πτήση της. Η γυναίκα φαίνεται επίσης να έχει ανοίξει τις βαλίτσες της και να πετάει αντικείμενα στους υπαλλήλους της εταιρείας με την οποία πετούσε.

Κόσμος που βρίσκονταν στο σημείο κατέγραψε με τα κινητά του το περιστατικό, ενώ φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια. Η γυναίκα έφτασε μάλιστα στο σημείο να ανέβει στον γκισέ και να αρχίσει να ουρλιάζει.

Δείτε βίντεο:

Η αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, επιβεβαίωσε την επίθεση της γυναίκας μετά την προσπάθεια της να κάνει check-in για την πτήση της καθυστερημένα και με ληγμένο διαβατήριο.

«Δεν επετράπη στην πελάτισσα να μπει στην πτήση και άσκησε σωματική βία στο προσωπικό εδάφους, οπότε χρειάστηκε να επέμβουν η ασφάλεια του αεροδρομίου και η αστυνομία», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Δεν είναι σαφές αν έχει αφεθεί ελεύθερη από την κράτηση της αστυνομία.

Με πληροφορίες από Daily Mail