Η ατάκα του μικρού Πρίγκιπα Τζορτζ σε συμμαθητή του που εξέθεσε τη βασιλική οικογένεια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από ένα νεαρό μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας (λίγοι «γαλαζοαίματοι» φημίζονται για τη σεμνότητά τους), όμως δεν παύει να μας κάνει αρνητική εντύπωση. Σίγουρα πολύ πιο άσχημα θα πρέπει να ένιωσαν οι γονείς του.

Το συμβάν έφερε στο φως η συγγραφέας Κέιτ Νίκολ, στο βιβλίο της οποίας «The New Royals», αναφέρεται μια φράση του Πρίγκιπα Τζορτζ. Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είπε σε συμμαθητή του ότι ο πατέρας του θα γίνει βασιλιάς και ότι θα ήταν «καλύτερα να προσέχει», σύμφωνα με τη συγγραφέα Κέιτ Νίκολ.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ

Στο βιβλίο της «The New Royals», η Νίκολ ισχυρίστηκε ότι ο Τζορτζ και τα αδέλφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, τεσσάρων ετών, μεγάλωσαν γνωρίζοντας την ιδιότητά τους και έχοντας «αίσθηση καθήκοντος».

Η συγγραφέας Κέιτ Νίκολ πρόσθεσε ότι ενώ ο Τζορτζ ξέρει ότι μια μέρα θα γίνει μονάρχης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πάρα πολλές ευθύνες από τώρα. Ο Τζορτζ έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς στα επτά του χρόνια.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος», έγραψε η Νίκολ.

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακωνόταν με φίλο του στο σχολείο και είπε τη φράση »Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις»».