Η Κύπρια που άρπαξε και φίλησε τον Βασιλιά Κάρολο – «Αγαπώ όλη τη βασιλική οικογένεια»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στο Λονδίνο για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και για να δουν τον νέο βασιλιά Κάρολο στις εκδηλώσεις που διεξάγονται για τη βασίλισσα. Ωστόσο, μόνο μία από αυτούς κατάφερε, όχι μόνο να κάνει χειραψία με τον βασιλιά, αλλά και να του δώσει ένα φιλί και είναι η κύπρια, Τζένη Ασημινιός.

Η Τζένη Ασημινιός είναι η γυναίκα που συζητήθηκε όσο καμία άλλη από τα διεθνή ΜΜΕ, με το CNN να την προσεγγίζει για να δώσει συνέντευξη στο κανάλι, μετά την εκδήλωση λατρείας προς την βασιλική οικογένεια και το φιλί στον νέο βασιλιά Κάρολο. Η ίδια ακολουθoύσε την Βασίλισσα Ελισάβετ και ολόκληρη την βασιλική οικογένεια σε κάθε της εμφάνιση.

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, εξήγησε πως: «Χαιρετούσε τον κόσμο, του έπιασα το χέρι, του είπα συλλυπητήρια για τη βασίλισσα, με κοίταξε στα ματιά, τον κοίταξα ήταν λυπημένος, του είπα “να σε φιλήσω”, σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο και μου είπε “ναι” και τον αγκάλιασα και τον φίλησα».

Η Τζένη Ασημινιός, μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη βασιλική οικογένεια και την συγκίνηση που ένοιωσε όταν είδε μπροστά της τον βασιλιά Κάρολο.

«Εγώ αγαπάω όλη την οικογένεια, είμαι φαν, πάω παντού όταν έχουν δηλώσεις. Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά και την αγάπη μου».

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου: