Τουρκία: Βρετανίδα πήγε για να φτιάξει λαμπερό χαμόγελο και της έβγαλαν τα μισά δόντια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια γυναίκα στην Τουρκία καθώς πλήρωσε για να αποκτήσει λαμπερό χαμόγελο και είδε τη ζωή της να αλλάζει προς το χειρότερο…

Σε εφιάλτης μετατράπηκε το όνειρο μιας 35χρονης από την Βρετανία καθώς πήγε στην Τουρκία για φτηνότερη οδοντιατρική περίθαλψη και έχασε τα μισά της δόντια!

Η Melissa Davies, η οποία είχε στραβά δόντια και πάντα ονειρευόταν ένα λαμπερό χαμόγελο μετά από έρευνα στο Διαδίκτυο κατέληξε σε μια κλινική στην Τουρκία όπου υποσχόταν χαμόγελο Χόλιγουντ αντί 6.000 λιρών.

Οπως ισχυρίζεται η Melissa, στο οδοντιατρείο στην Τουρκία την υπέβαλαν σε γενική αναισθησία για επτά ώρες, της αφαίρεσαν πέντε δόντια και της έκαναν 14 απονευρώσεις.

Ξύπνησε με ρινορραγία, με τους αεραγωγούς της να κλείνουν και τη θεία της να κλαίει και να ουρλιάζει ενώ ρωτούσε «τι της κάνατε;». Φυσικά η περιπέτειά της δεν τελείωσε εκεί, καθώς βδομάδες μετά την επέμβαση, η Melissa έχει ακόμη αυτή τη ρωγμή κατά μήκος των πίσω δοντιών της και αισθάνεται σαν κάποιος να την έχει «πυροβολήσει στο στόμα», όπως η ίδια λέει.

«Όλη μου τη ζωή υπέφερα με τα δόντια μου, ποτέ δεν έδειχναν ίσια, πάντα έδειχναν απαίσια και δεν είχα καμία αυτοπεποίθηση. Έκανα κάποια έρευνα στο διαδίκτυο και κοίταξα βίντεο για να δω αν κάποιες διασημότητες είχαν πάει εκεί και αποφάσισα να πάω.Με νάρκωσαν για επτάμισι ώρες και όταν συνήλθα η θεία μου φώναζε “τι της κάνατε;”. Η μύτη μου είχε αρχίσει να αιμορραγεί και οι αεραγωγοί μου είχαν αρχίσει να κλείνουν. Είχα κάτι σαν ταμπόν στη μύτη μου για να σταματήσει η αιμορραγία και έναν σωλήνα για να με βοηθά να αναπνέω.


Πηγή