Η απίστευτη στιγμή που ο ιερέας ταΐζει το μωρό που μόλις βάπτισε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ομολογουμένως, είναι μία εικόνα που βλέπουμε σπάνια, ωστόσο δεν μπορεί παρά να μας αφήσει ένα χαμόγελο στα χείλη.

Το μοναδικό αυτό στιγμιότυπο απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ένας επαγγελματίας φωτογράφος πριν από δύο χρόνια σε ορθόδοξη εκκλησία στο Podu Olt της Ρουμανίας.

Κατά τη διάρκεια της βάπτισης, η μικρή Άννα Μαρία -όπως βαπτίστηκε- μάλλον πείνασε και προς έκπληξη όλων, ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο, ο πατέρας Iustin Milu κατάφερε να την ηρεμήσει με μία χειρονομία γεμάτη αγάπη: απλά πήρε το μπουκαλάκι της και την τάισε.

«Ήταν μία μεγάλη έκπληξη να βλέπεις τον ιερέα να κρατά το μωρό στο ένα του χέρι και το μπουκάλι στο άλλο, ενώ παράλληλα διαβάζει το Ευαγγέλιο. Ήταν μία στιγμή γεμάτη αγάπη και φροντίδα, τόσο για το σώμα, όσο και για την ψυχή του μωρού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γίναμε κοινωνοί της υπέροχης αυτής στιγμής που η μικρή Άννα Μαρία στο μέλλον θα ανακαλύψει στα άλμπουμ της ζωής της», ανέφερε το στούντιο που είχε αναλάβει τη φωτογράφιση της βάπτισης.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια, παρ’ ΄ολα αυτά τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει viral.

Πηγή: basilica.ro