Σοκ για 22χρονη στην Ινδονησία: Ανακάλυψε ότι ο επί 10 μήνες σύζυγός της… ήταν γυναίκα


Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της μια γυναίκα από την Ινδονησία όταν διαπίστωσε ότι ο επί δέκα μήνες σύζυγός της είναι στην πραγματικότητα… γυναίκα.

Η 22χρονη από την πόλη Ζάμπι, γνώρισε τον σύζυγό της σε μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών. Ήταν εγγεγραμμένος ως Ahnaf Arrafif και ισχυριζόταν ότι ήταν ένας επιτυχημένος γιατρός που είχε σπουδάσει στο εξωτερικό.

Αφού γνωρίστηκα ο Ahnaf Arrafif πήγε να μείνει μαζί της. Κατά την περίοδο της συγκατοίκησης συμπεριφέρθηκε άψογα, βοηθώντας μάλιστα την 22χρονη να φροντίσει τους γονείς της, που ήταν άρρωστοι εκείνη την εποχή, οπότε όταν της έκανε πρόταση γάμου λίγες εβδομάδες αργότερα οι γονείς της έδωσαν με χαρά τη συγκατάθεσή τους.

Λίγο μετά τον γάμο της, η 22χρονη και η οικογένειά της άρχισαν να παρατηρούν περίεργα πράγματα για τον νεαρό άνδρα που τους έκαναν να τον υποψιαστούν.

Πρώτον παρά τις εκκλήσεις της, ο Ahnaf δεν την πήρε ποτέ στο πατρικό του για να συναντήσει τους γονείς του. Δεύτερον, είχε ένα χαλαρό πρόγραμμά, το οποίο δεν ταίριαζε στη πραγματικότητα με τη καριέρα ενός γιατρού.

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει ότι ο Ahnaf δεν έβγαζε ποτέ τα ρούχα του μπροστά σε άλλους, ούτε καν στη γυναίκα του και έκανε μπάνιο με τα ρούχα όταν ήταν άλλοι στο σπίτι.

Το World of Buzz αναφέρει ότι όταν η γυναίκα ρωτούσε τον σύζυγό της για τα εξογκώματα στο στήθος του, εκείνος της απαντούσε ότι είχε ορμονικό πρόβλημα.

Μια μέρα όταν αυτός επέστρεψε στο σπίτι και ετοιμάστηκε να κάνει ντους, η πεθερά του απαίτησε να γδυθεί για να αποδείξει ότι ήταν άντρας.

Αυτός έβγαλε τα ρούχα του, αποκαλύπτοντας αυτό που είχε υποψιαστεί η μητέρα της 22χρονης, ότι στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα.