Χρονοταξιδιώτης από το 2027 λέει πως έχει απομείνει ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη


Ένας «χρονοταξιδιώτης» του TikΤοκ έγινε viral όταν ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του για να αποδείξει ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη.

Ο TikToker έχει δεχτεί σφοδρή κριτική από τους σχολιαστές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του «χρονοταξιδιώτη» ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη.

Στο βίντεο ο άντρας τραβάει πλάνα από τον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου στη Βαρκελώνη όπου διαμένει, με τις εικόνες να μοιάζουν με πλάνα από μια έρημη πόλη.

«Ξυπνώντας, όλα αλλάζουν μέρος. Είμαι παγιδευμένος ανάμεσα στο 2021 και το 2027. Είμαι σε έναν κόσμο παράλληλο με τον δικό σας» λέει ο «χρονοταξιδιώτης».

Οι χρήστες όμως στα σχόλια του βίντεο δεν φάνηκαν να πείθονται με τους ισχυρισμούς του άντρα από το μέλλον.

«Ξέχασε να κάνει μοντάζ και να σβήσει το πουλί» γράφει κάποιος σχολιαστής για ένα πτηνό που φάνηκε να πετάει στο βίντεο.

«Υπάρχει ένα πουλί στην αρχή του βίντεο» ανέφερε και ένας άλλος.

«Αυτή είναι η Βαρκελώνη χωρίς τον Μέσι» αστειεύτηκε ένας άλλος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο TikToker ανεβάζει βίντεο από το «ερειπωμένο» μέλλον, προκαλώντας αντιδράσεις από δύσπιστους σχολιαστές στον λογαριασμό του.

Σε βίντεο που ανέβασε με νυχτερινά πλάνα από την ερειπωμένη νυχτερινή Βαρκελώνη του μέλλοντος, χρήστες παρατήρησαν ότι ένα κόκκινο αυτοκίνητο δεν υπήρχε στα πλάνα.

«Το κόκκινο αμάξι λείπει!» έγραψε κάποιος.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ενώ ο TikToker φαίνεται να δυσκολεύεται να πείσει ότι έρχεται από το μέλλον και πως η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί, ωστόσο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 1,4 εκατ. views σε μια και μόνο μέρα για το βίντεό του και χιλιάδες like.

Εσείς τι λέτε; Πρόκειται όντως για χρονοταξιδιώτη και είναι όντως ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη;