Τι άλλο θα ζήσουμε: Γυναίκα μεγαλώνει γένια και λέει πως ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο σέξι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είπαμε διαφορετικότητα, εντάξει, αλλά κάπου να υπάρχει και ένα όριο!


O κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Με δισεκατομμύρια ανθρώπους να κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη, δεν είναι άδικο να έχουμε ένα συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς;

Η Harnaam Kaur, από την ηλικία των 11 ετών, άρχισε ν’ αναπτύσσει έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα της. Αυτό προσέλκυσε τα αρνητικά σχόλια όχι μόνο των συμμαθητών, αλλά και αρκετών μελών της οικογένειάς της. Αλλά η Kaur μεγαλώνοντας έγινε μοντέλο και κάτοχος ρεκόρ γκίνες, και σήμερα προωθεί τη διαφορετικότητα.

Η Kaur από το Berkshire της Βρετανίας, διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, με αποτέλεσμα να αποκτήσει έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Η 26χρονη ήταν αντικείμενο εκφοβισμού από τους συμμαθητές της.

Ο εκφοβισμός είχε γίνει τόσο άσχημος που κατέφυγε στον αυτοτραυματισμό. Η Kaur φορούσε φαρδιά ρούχα για να καλύψει τα τριχωτά χέρια και το στήθος της και ζούσε κλειδωμένη στο δωμάτιό της, μακριά από τον κόσμο. Αλλά τα πράγματα έγιναν καλύτερα όταν η Kaur βαφτίστηκε, στα 16 της. Η οικογένειά της πίστευε στο Σιχισμό, κι έτσι η Kaur δεν είχε το δικαίωμα να κόψει τα μαλλιά της.

Παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Kaur ένιωσε καλύτερα μετά το βάπτισμα. Έτσι, στα 17 της ξύρισε τις τρίχες του προσώπου της, παρά της αντιδράσεις των συγγενών της. Η Kaur λέει ότι δεν αισθάνθηκε η ίδια μετά από αυτό, αφού η γενειάδα είχε γίνει μέρος της προσωπικότητάς της. Μετά το συμβάν ανακάλυψε μια πιο σίγουρη πλευρά του εαυτού της, κι αυτό χάρη στο μεγαλύτερο στήριγμά της, τον αδελφό της.

Η Kaur δεν ντρέπεται πλέον. Σήμερα απολαμβάνει την εμφάνισή της και νιώθει πιο θηλυκή από ποτέ.

Πρόσφατα, αναγνωρίστηκε ως η νεότερη γενειοφόρος γυναίκα στον κόσμο από το Ρεκόρ Γκίνες. Πιστεύοντας στην ομορφιά χωρίς αποκλεισμούς, η Harnaam Kaur έχει οπαδούς απ’ όλο τον κόσμο. Άρχισε να δημοσιεύει βίντεο online σχετικά με το ταξίδι της και από τότε έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης!