Τι άλλο θα ακούσουμε: « Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα για αυτό του κάνουν μπούλινγκ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ δήλωσε πως ο οκτάχρονος γιος της δέχεται μπούλινγκ διαδικτυακά από ανθρώπους που δεν συμφωνούν με τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Till Death», σημείωσε σε συνέντευξή της πως ο μεγαλύτερος γιος της, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν (ο Ντέιβιντ από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»), δέχτηκε κριτική από «κακόβουλα, απαίσια και σκληρά άτομα».

«Δεν θα ήθελα ποτέ του να χρειαστεί να διαβάσει αυτές τις μ***ς, γιατί τα ακούει από μικρά παιδιά στο σχολείο του, που του λένε ''τα αγόρια δεν φορούν φορέματα''», συνέχισε η Μέγκαν Φοξ.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την προτίμηση του γιου της να ντύνεται με φορέματα, κάτι που η ίδια υποστηρίζει και το αποδίδει στη δημιουργικότητά του.

«Κάποιες φορές θα ντυθεί ως ο εαυτός του και κάποιες άλλες του αρέσει να φορά φορέματα», έλεγε πριν από δύο χρόνια για το θέμα η Μέγκαν Φοξ.

Η Μέγκαν Φοξ με τους δύο γιους της, που φορούν φορέματα

Ο πατέρας του, Νόα Σάνον, στο παρελθόν έχει αναφερθεί και εκείνος στην επιλογή του γιου του. «Άκουσα κάποιους ανθρώπους που διαφωνούν με το γεγονός ότι φορά φορέματα. Σε αυτούς απαντώ ''δεν με ενδιαφέρει''».

Τι έλεγε το 2019 για τον γιο της η Μέγκαν Φοξ

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Φοξ έλεγε τότε για το στιλ του γιου της: «Σχεδιάζει, σχεδιάζει ρούχα. Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά είναι ακόμη 6 χρόνων. Του αρέσει πολύ η μόδα. Πολλές φορές ντύνεται μόνος του και κάποιες φορές του αρέσει να φοράει φορέματα. Και τον στέλνω σε ένα πραγματικά φιλελεύθερο σχολείο, λίγο πιο hippy. Αλλά ακόμη κι εδώ στην Καλιφόρνια, τα άλλα παιδιά στην τάξη μπορεί να τον πειράξουν, λέγοντάς του πως τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φοράνε ροζ ρούχα».

Ωστόσο, παρά τα πειράγματα από τα άλλα αγόρια, η Μέγκαν Φοξ διδάσκει στον γιο της να ακολουθεί τη δική του πορεία στη ζωή. «Είμαστε στη φάση που προσπαθώ να του διδάξω να είναι ανεξάρτητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, παρά τα όσα λένε οι άλλοι γύρω του».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως και αυτή την εβδομάδα φόρεσε πάλι φόρεμα, αν και δεν το κάνει πλέον τόσο συχνά. Όπως είπε: «Γύρισε στο σπίτι και τον ρώτησα: ''Πώς ήταν; Μήπως είπε κάτι κάποιος από τους συμμαθητές σου;'', και μου απάντησε: ''Όλα τα αγόρια γέλασαν όταν μπήκα στην τάξη. Αλλά δεν με νοιάζει. Μου αρέσουν τα φορέματα''».