Μεταμόρφωση: Νεαρή κοπέλα που ζύγιζε 120 κιλά, έχασε το μισό της βάρος για αισθάνεται πιο όμορφη στον γάμο της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γυναίκα 120 κιλά – Niamah: Μια γυναίκα αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Η αλλαγή ήρθε στα 21 της χρόνια, διότι τότε πήρε τη μεγάλη απόφαση. Η Niamah ζει σήμερα ευτυχισμένη στην Αυστραλία. Τότε, όμως, δεν μπορούσε να κλείσει καν τη ζώνη ασφαλείας από το κάθισμα του αεροπλάνου.

Γυναίκα 120 κιλά – Niamah: Τι την έκανε να αλλάξει

Η ανησυχία της μητέρας της και το προαναφερθέν περιστατικό, την έκαναν να αλλάξει τη στάση της. Άλλαξαν τον τρόπο ζωής της. Η μεγάλη αλλαγή φάνηκε στη ζωή της, τον Οκτώβριο του 2018. Τότε, είχε χάσει συνολικά περίπου 64 κιλά. Στο γάμο της, με τον Μichael Sidwell, φορούσε το νυφικό των ονείρων της. Η ζωή της, είχε αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό ήταν φανερό.

Γυναίκα 120 κιλά – Niamah: Τι δήλωσε για την περιπέτειά της

«Είχα φτάσει στα 120 κιλά και ήμουν πολύ στεναχωρημένη γι’ αυτό. Πήγα στη Φλόριντα για τα 21α γενέθλιά μου, τα πόδια μου πρήστηκαν και γενικά οι διακοπές μου ήταν σκέτη ταλαιπωρία. Για όλα έφταιγε το βάρος μου. Με βάζανε παντού στα μεγαλύτερα καθίσματα και σε μία από τις πτήσεις μου, η ζώνη ασφαλείας του αεροπλάνου δεν κούμπωνε. Σαν ένα 21χρονο κορίτσι, ένιωσα αμηχανία για όλο αυτό. Δεν μου άρεσε καθόλου ο εαυτός μου και αυτό επηρέαζε τη σχέση μου με το σύντροφό μου.

Όταν επέστρεψα από τις διακοπές μου η μαμά μου με επισκέφθηκε από την Αυστραλία. Δεν με είχε δει για πάνω από ένα χρόνο και όταν με είδε φοβόταν για την υγεία μου. Έτσι, στα τέλη Αυγούστου 2015 άρχισα το ταξίδι μου. Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο, έτρωγα σχεδόν κάθε μέρα ζυμαρικά. Μερικές φορές βαριόμουνα τόσο να μαγειρέψω που έτρωγα ένα πακέτο μπισκότων. Τώρα ό,τι τρώω είναι φρέσκο, η διατροφή μου είναι πλέον οργανωμένη και προγραμματισμένη. Πρώτη φορά είμαι στο επιθυμητό μου βάρος. Όλα στη ζωή μου έχουν αλλάξει. Δεν ήθελα να σκέφτομαι την ημέρα του γάμου μου αν δεν έχανα πρώτα τα κιλά μου. Σε πολλούς φαίνεται περίεργο αφού από μικρή ήμουν υπέρβαρη. Λατρεύω τη μόδα και χαίρομαι που φοράω τα ρούχα που θέλω. Είμαι πλέον χαρούμενη κι αυτό φαίνεται».