ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άντρας πήρε κλήση 500 ευρώ επειδή την αμόλησε δυνατά στη μούρη αστυνομικών


Ένας άντρας στην Αυστρία τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ επειδή έκλανε δυνατά προς την κατεύθυνση αστυνομικών.

Ο άντρας που έκλανε δυνατά προς το μέρος των αστυνομικών τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ, με την αιτιολογία της προσβολής της δημοσίας αιδούς.

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα “Österreich”, οι αστυνομικοί που έκοψαν την κλήση αναφέρουν πως ο άντρας για αρκετή ώρα συμπεριφερόταν προκλητικά γύρω τους, πριν αρχίσει να τις αμολάει.

“Φυσικά, κανείς δεν τιμωρείται επειδή τις αφήνει κατά λάθος” έσπευσε να διαβεβαιώσει η αυστριακή αστυνομία σε σχετική ανάρτησή της στο Twitter.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο άτακτος άντρας σηκώθηκε από ένα παγκάκι σε πάρκο της Βιέννης κι αφού κοίταξε τους αστυνομικούς κατάματα “άφησε μια τεράστια εσωτερική εξαέρωση προφανέστατα από πρόθεση”.

“Οι συνάδελφοί μας δεν αρέσκονται να τους κλάνουν τόσο πολύ” σχολίασε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο άντρας προχώρησε σε ένσταση για το πρόστιμο των 500 ευρώ και το περιφερειακό δικαστήριο της Βιέννης μείωσε το χρηματικό ποσό που πρέπει να καταβάλλει στα 100 ευρώ, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Der Standard.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ρόλο στη μείωση της ποινής είναι ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε ποινικό μητρώο και το γεγονός ότι το αδίκημα ήταν μέτριας σοβαρότητας.