Η συγκλονιστική ιστορία που κάνει το γύρο του κόσμου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζει η ιστορία με πρωταγωνίστρια την 27χρονη Σανάζ Νεζάμι.


Η νεαρή κοπέλα από το Ιράν πήγε στο Michigan Technological University για μεταπτυχιακές σπουδές.

Νωρίτερα, μέσω Internet είχε γνωρίσει έναν άνδρα τον οποίο παντρεύτηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία όμως, εκείνος τη χτύπησε τόσο άσχημα, που την έστειλε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κανένας δεν γνώριζε τίποτα για εκείνη, εκτός από το όνομά της. Ευτυχώς όμως οι νοσοκόμες έψαξαν και έμαθαν! Μπήκαν στο Google, βρήκαν το βιογραφικό της και εντόπισαν την οικογένειά της. Όμως, οι συγγενείς της δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν ως τις ΗΠΑ καθώς απαιτούνταν βίζα.

Αλλά οι νοσοκόμες βρήκαν τη λύση! Τοποθέτησαν ένα laptop στο δωμάτιο της Νεζάμι, ώστε να την βλέπουν, αλλά και να μιλούν με τους γιατρούς για την κατάστασή της.

Όταν έμαθαν πως δεν υπήρχε ελπίδα, την αποχαιρέτισαν με τη βοήθεια του προσωπικού. Ζήτησαν από τις νοσοκόμες να της χαϊδέψουν το κεφάλι και να της δώσουν ένα φιλί στο μέτωπο. «Πείτε της ότι είμαστε δίπλα της», ζήτησαν οι γονείς της με δάκρυα στα μάτια!

Η οικογένεια της κοπέλας ένιωθε τόση ευγνωμοσύνη για το νοσηλευτικό προσωπικό, που αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της 27χρονης.

Μάλιστα, όταν η Νεζάμι «έφυγε», το προσωπικό τη συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία, ενώ διάβασαν μουσουλμανικές προσευχές για εκείνη.