Αδιανότητο: Βίασαν 14χρονη και την σκότωσαν στο ξύλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το κορίτσι μαρτύρησε στα χέρια των βιαστών του.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ένα 14χρονο κορίτσι στην Ινδία καθώς αφού βρέθηκε βιασμένο με το κεφάλι λιωμένο από χτυπήματα τούβλων!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Bhadohi της επαρχίας Uttar, με την αστυνομία να μην μπορεί να ανακαλύψει τους δράστες. Δίπλα στο άψυχο σώμα του κοριτσιού βρέθηκαν τουλάχιστον 4 ματωμένα τούβλα.

Η οικογένεια του κοριτσιού ανησύχησε όταν η ώρα περνούσε και το παιδί δεν εμφανιζόταν. Όταν βγήκαν να την αναζητήσουν, ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της πίσω από θάμνους.

«Φαίνεται πως το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό κίνητρο δολοφονίας», ανέφερε ο Ram Badan Singh, αρχηγός της τοπικής αστυνομίας στο NDTV.

Να σημειωθεί πως στην ίδια επαρχία είχε δολοφονηθεί πριν λίγες ημέρες μια 19χρονη από 4 άνδρες, οι οποίοι αφού την βίασαν, την στραγγάλισαν με το μαντήλι που είχε στο λαιμό της.

Οι βιασμοί γυναικών αποτελούν αυτή την στιγμή μάστιγα για την χώρα, καθώς πάνω από 1.000 γυναίκες έχουν πέσει θύματα από την αρχή του 2020.